Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Tanácsadó vállalatnál gyakorno...

Tanácsadó vállalatnál gyakornoki pozícióban fizetik az adót, vagy magamnak kell intézni?

Figyelt kérdés
Attól függ a fizetés hogy egy hónapban mennyi ügyfélnek tudtam segíteni, így felmerült bennem a kérdés, hogy ez mégis hogy működik.
2021. márc. 11. 09:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Tippre jutalékos rendszerben. Az adó meg attól függ, hogy bejelentenek, vagy számlaképesnek kell lenned. Első esetben ők állják, másodikban te az adót.
2021. márc. 11. 09:25
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Csak nem OVB? :D
2021. márc. 11. 09:39
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 értem, köszi!

#2 igen, tegnap ajánlott be egy ismerős és felmerült bennem a kérdés hogy mi van velük :D

2021. márc. 11. 10:16
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Jaj, akkor inkább hagyd.
2021. márc. 11. 10:35
 5/20 A kérdező kommentje:
mert?
2021. márc. 11. 10:51
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Mert elég sok hasonló kérdés van a témában. Ügynökösködés nulla háttértudással, egész napos elutasítás. A barátod csak pénzt kapna a beszervezett emberek után. Hogy képzeled el, hogy telne itt egy munkanapod?
2021. márc. 11. 11:10
 7/20 A kérdező kommentje:
random kérdés, de te foglalkoztál már ilyen témával? Mármint dolgoztál már benne?
2021. márc. 11. 11:25
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem, de elég jó rálátásom van, ezért segítenék neked. Hogy képzeled ezt el? Remélem tudod, hogy 10-ből 7-8 ember egyáltalan nem tud pénzt keresni vele.
2021. márc. 11. 11:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Előbb érdekelne mit jelent potnosan ez az elég jó rálátás :D
2021. márc. 11. 11:57
 10/20 anonim ***** válasza:

Én könyvelek OVB-s ügynököknek. Való igaz, hogy nem való mindenkinek. De aki foglalkozik vele és akar is ebben dolgozni, az tud vele keresni. Elindulni nehéz, az első pár szerződést megkötni nehéz, meg a folyamatos telefonszámkuncsorgások nehezek, de idővel egy öngerjesztő folyamattá alakulhat át.

Persze az ellenekezőjére is láttam bőven példát, hogy belebukik valaki, nem jön be, nem megy, nem sikerül. Igazából nagy buktalehetőség pénzügyileg nincs benne, pár ezer forintot buksz a kamarán meg a könyvelői díjon (általában munka vagy suli mellett kezdik, akkor nincs havi járulék).

2021. márc. 11. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!