Hova jelentheto be a foberlo, ha nem ad szamlat?
Segitseget kerek, a NAV-hoz eleg-e betelefonalni ezugyben, es bekuldeni a "szerzodest", amiben a penzosszeg szerepel?
(Mielott szidalmakat kapnek: mar elkoltoztem, de a foberlo lopkodta el a csomagjaimat amig ott laktam, es volt, hogy betort hozzam, szinten eltulajdonitott dolgokat. Ebbol mar nem tudok ugyet csinalni, nehezen bizonyithato es bonyodalmas, viszont szamlat sem adott soha, es a kettonk kozott alairt "szerzodest" megtartottam. Par honapja koltoztem el.)
18: 4en pontoztak le, nem csak én. A le/fel pontozás a gyk a vélemény kinyilvánítása egy válaszról. Ha nincs igazad, akkor nem fogom megerősíteni, hogy igazad van. Ahogyan előttem helyesen leírta 19es is, nem cserélhetget le semmit a bérlő a tulaj beleegyezése nélkül. Se a zárat, se az ajtót, se a fal színét, se mást. Attól, mert te úgy gondolod, hogy igazad van, nem úgy van.
Azt szintén írtam, hogy a tulaj a bérlővel való egyeztetés után mehet be a lakásba. Mert az sem igaz, hogy ne mehetne be.
Aztán írtad, hogy a kiadott lakások 80-90%-a után nem adóznak. Ebben sincs igazad.
Ahogyan abban sem, hogy bárki védené a tulajt.
Ezek után miért csodálkozol ha többen nem értenek egyet a válaszoddal, amit lepontozással jeleznek?
Neked se fog tetszeni ez a válaszom, ezér lepontozod. És? Nem fogok pattogni, hogy jaajj miért pontoztál le, mert tudom, hogy azért, mert nem értesz velem egyet és nem is vagy hajlandó utánanézni a dolgoknak.
"mar elkoltoztem, de a foberlo lopkodta el a csomagjaimat amig ott laktam, es volt, hogy betort hozzam"
Azt ne mond már nekem, hogy mikor ott laktál ('pár hónappal ezelőtt'), akkor nem jelentettél se betörést se lopást se semmi?... Te vagy egy béna író vagy, vagy egy hülye.
"szamlat sem adott soha, es a kettonk kozott alairt "szerzodest" megtartottam."
A szerződés mit takar? Mi van rajta? Milyen szerződés? Csak ti ketten írtátok alá? Volt ott ügyvéd az aláíráskor?
"Hova jelentheto be a foberlo, ha nem ad szamlat?"
Szóval... Te egy olyan főbérlőt akarsz "bejelenteni", akitől már hónapok óta elköltöztél? Azta. Ezt én is alkalmaznám, ha nem védeted le szerzői jogokkal! Mármint a hülyeséget, hogy egyértelmű legyek. 5 hónapja valaki megfogta a seggem, megyek és mindjárt orrba b...szom, mert most van kedvem hozzá. Ez kb így néz ki jelenleg.
"Par honapja koltoztem"
Akkor mi a f..nak foglalkozol még ezzel??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!