Miért ennyire embertelenek az angol szállodák?
Szombaton én is részese voltam a Heathrow reptéren a British Airways katasztrofális káoszának. Csak este fél hatkor derült ki, hogy végül egy gép sem fog elindulni és minden járatot hivatalosan is töröltek. Kb. de 11-től este 17:30-ig az összes induló BA járatnál csak a "Please wait" felirat jelent meg és mindenki még reménykedett, hogy talán még elrepülhet, még ha nagy késéssel is.
Ekkor a légitársaság emberei elkezdtek szórólapot osztani, hogy mára ennyi volt a mutatvány, el lehet tolni a biciklit, mindenki méltóztasson keresni magának hotelt a városban, mert ennyi emberről ők nem tudnak gondoskodni és majd a számla alapján megtérítik utólag a költségeket. Még azt is leírták, hogy a szállást max. 200 GBP összegig fizetik egy éjszakára.
Ekkor több ezres tranzit utas tömeg "szabadult rá" a városra szállást keresve magának. Én a booking.com-on kezdtem el keresni és ledöbbentem: a reptér 5 km körzetében az összes 2-3 csillagos szálloda, ahol még volt szabad szoba 600-800 fontokat kértek EGY ÉJSZAKÁRA!
A 4-5 csillagos szállodai szobák ára pedig 1000 font felett volt!
Hogy lehetnek ennyire embertelenek az angol szállodások? Egy rakás ember önhibáján kívül bajba kerül, iszonyú kellemetlen egy ilyen helyzet és akkor még ezek megpróbálnak busás, sokszoros hasznot lehúzni a szerencsétlenekről? Egyszerűen nem foghatom fel, hogy ilyen szintű kegyetlenség és kapzsiság létezzen, aki a legnagyobb bajban van azt húzzák le a legjobban! :(
ma 23:52
és ezt miért nekem írod??Nem én írtam, hogy 600 font 1 éjszakára..(bár én ezt is kétlem) én nem néztem szoba árakat, és mint írtam kijjebb olcsóbban is találhatott volna szállást mint a reptéri szállásoknál.
" Nem 4-5 csillagos szállodákba kell menni, és a szállodáknak meg nem kell azért olcsón kiadni a szobát, mert a reptéren elcsesztek valamit."
Ezért.
Ugyanez van Zamárdiban Sound idején...
Mondjuk a bookingon meg lehet tenni, hogy úgy áraznak mintha repjegy lenne, de amúgy listaárak vannak, plusz kiemelt időszakok... kicsit fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!