Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Jó angolos tudna segíteni?

Jó angolos tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Jövő héten utazok Angliába a szállás már le van foglalva, de szerintem a recepcióssal elbeszélünk egymás mellett. Az első kérdésem az volt tőle, hogy tudok-e átutalással fizetni, erre azt a választ kaptam, hogy nincs meg hozzá a felszereltségük (ezt nem nagyon értem) és adjam meg a kártya adatait. Ezt nem igazán akarom, szóval a következő kérdésem az volt, tudok-e nem dombornyomott kártyával fizetni a recepción. Erre azt válaszolták: I m sorry, to guarantee your booking you have to pay first night deposits in advance. Thank you.

Akkor most mindenképpen meg kell adnom az adatokat és majd ők levonják róla az első éjszaka díját? Vagy hogy? Lehet én írtam rosszul az átutaással fizetnit, nem vagyok jártas a banki angolban. Kérdés: Hogy van az, hogy "átutalással fizetni" angolul? És mit kellene tőlük kérdezni, hogyan fizessek, mert nem igazán szeretném a kártya adatait megadni. Vagy csak így lehet? Mi a garancia, hogy nem vonnak le róla többet/többször? Remélem érthető voltam. Előre is köszönöm a segítséget. :)

2013. aug. 13. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én nem problémáztam ezen, megadtam a kért adatokat és annyi került levonásra amennyi kellett. A legtöbb helyen azért kérnek bankkártyát, hogy ha esetleg valamilyen oknál fogva nem jelenik meg az ember ne érje őket akkora veszteség.
2013. aug. 13. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen bonyolult. Wire transfer-t semmilyen hotel nem fogad el, ki hallott már ilyet. Kártya márpedig kell, mert különben ha lezúzod a szobát, mire fogják a büntetést ráterhelni?
2013. aug. 14. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!