Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ausztriában vagy Németországba...

Ausztriában vagy Németországban vagy Angliában mennyibe kerülnek az 1 fős szállások 1 hónapra?

Figyelt kérdés
Kint akarok élni és érdekelnek az albérlet árak a havi fizetéshez képest.

2013. aug. 23. 15:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"A masik a nyelv. Becsben egy jo angollal sokkal elobb kapsz jobb allast, ez sok Osztraknak hianyossaga is."

Ennek ellenkezőjét tapasztaltam. Hiába beszélek jól angolul és németül is, Ausztriában soha nem kaptam volna olyan állást, amiben jelenleg dolgozom. Nem vagyok vezető vagy hasonló, de egy sima irodai állásnál is az osztrákot veszik fel. Ausztriában a nem osztrákoknak leginkább kisegítés jut csak. Itt, Angliában nem egészen ezt tapasztaltam, itt azért sok nagy cégnél, irodai, középvezetői pozícióban is van nagyon sok nem angol, még kelet-európai is. A cégünknél is van lengyel, magyar, cseh, norvég, német, indiai. Tehát a tapasztalatom az, ha beszéled a nyelvet, van szakmai tudásod is, akkor itt előre juthatsz, de ezt Ausztriában nem láttam. Beszéltem osztrák munkaerő közvetítővel is, ő is mondta, hogy az osztrákokat mindig előnyben kell részesíteni, még ha esetleg tapasztalatlanabbak is.

2013. aug. 24. 15:37
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem az itteni managerem maga mondta hogy direkt nem vesz fel angolt, mivel a munkamoraljuk a beka segge alatt van sokszor es nem szivesen vegzik el azt a munkat ahol tenyleg csinalni is kell valamit.

Ezzel szemben a kelet-europaiak dolgozni es elorelepni jottek, igy is allnak hozza a munkahoz.

2013. aug. 24. 16:05
 23/26 anonim ***** válasza:

"Nekem az itteni managerem maga mondta hogy direkt nem vesz fel angolt, mivel a munkamoraljuk a beka segge alatt van sokszor es nem szivesen vegzik el azt a munkat ahol tenyleg csinalni is kell valamit.

Ezzel szemben a kelet-europaiak dolgozni es elorelepni jottek, igy is allnak hozza a munkahoz."

Igen, ebben maximálisan egyetértek ebben, magam is tapasztaltam mindezt. Sok angolnak fontosabb hogy minden este leigya magát, másnap meg betelefonál, hogy beteg. ellenben a keleti mindig pontosan jön munkába, tisztelettudó.

2013. aug. 24. 16:06
 24/26 anonim ***** válasza:

A baj ezzel az hogy en nem akarom hogy a gyerekem egy ilyen beteg tarsadalomban nojjon fel. Mert az angol tarsadalom egy iszonyat anyagias, sokszor gyokertelen (a bevandorlok miatt) tarsadalom.

Jo pelda erre a 2010-es zavargasok, ez mas Europai varosban elkepzelhetetlen.

2013. aug. 24. 18:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen, elég anyagiasak, ez igaz, de ez a nyugati lét velejárója szerintem. A zavargások meg sajnos tényleg megtörténtek, de nemcsak Londonban, hanem Párizsban, Malmöben és Stockholmban is. Nem egyedi eset, persze azért nyilván nem jó hogy ilyen megtörténhetett. Én ha mindent egybe vetek, akkor azt mondom, hogy a jelenlegi életemmel maximálisan elégedett vagyok, egyelőre nem mozdulok Angliából. Lehet jövőre megpróbálkozok az állampolgársági teszttel is, lehet hogy még jól jöhet a brit állampolgárság. Messze van ez az ország a tökéletestől, azonban nekem maximálisan megfelel.
2013. aug. 24. 19:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Most talaltam egy masik lakast Becsben, csak az osszehasonlitas miatt irom:

1500 euróért 80 m2-es lakás van az 1. KERÜLETBEN.

És ez nem kiugró, hanem a normál ár.

Az első kerület az a FULL-FULL-FULL, olyan mint Londonban a Hyde Park kornyeke, Paddington, Westminster.

Ennyiert Londonban max egy jo helyen levo 20nm-es garzont kapsz.

2013. aug. 25. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!