Szeretnék Ausztriában, vagy Németországban dolgozni, van itt olyan aki segítene ebben?
Leírhatnád hogy mi a szakmád pl vagy hogy beszélsz-e németül?
Könnyebb dolga lenne mindenkinek aki elolvassa a kérdésed.
Bár nem tudok segíteni , remélem tudod hogy Németországot válaszd :)
Sokkal több a munkalehetőséged , főleg informatikusként ! :)
Én is Németországba fogok menni csak hát még előtte el kell végeznem az egyetemet.
De utána iràny Németország !
Sok sikert neked !
Jól teszed ha kimész én is kint vagyok bár más szakmám van....
Oda kell menni ahol többet fizetnek.
Ilyen egyszerű nem foglalkozz a felettem lévő válaszadóval Ő csak irigy.
Nem vagyok irigy Villamosmérnökként. DE!
Sok gy*kér eltengeti az éveit egyetemen, SŐT 2x kijárja mert bukik, és ez az államnak 2-3 millió forintjába kerül /fő! Amit szerinted kikkel fizettet meg??! Aztán diplomával a kezükben mennek Ausztriába sz*rt lapátolni, meg pincérkedni... gratulálok agyhalottak, ezért k*rvára kell diploma.. azt a jó pár millió/milliárdot inkább adnám kórházaknak, beteg gyerekeknek..
Szeretnék gratulálni a sok intelligens magyarnak. Aki tudott itthon munkát találni örüljön, de ne szidja azokat akiknek nem sikerül. A másik meg, hogy amilyen stílusban megfogalmazzátok a véleményeteket...csodálatraméltó.
A kérdés írójának üzenném, hogy én is, illetve még páran a családból, szeretnénk kimenni, ha gondolod összedolgozhatnánk, mi is elég ötletszegények vagyunk. Várom a leveled, ha még aktuális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!