S. O. S! Mi lehet ilyen esetben tenni ha a szálloda műszaki okra hivatkozva lemondja a szállást?
Péntek 18 óra körül kaptam meg a szálloda e-mail-ét miszerint műszaki okra hivatkozva nem tudom igénybe venni az előre kifizetett szállást amit hétfőn vettem volna igénybe,ez egy kupon oldalas szállás volt...de mit tudok ilyenkor tenni?Nincs valami törvény erre?
Az e-mail elég nyers volt semmi sajnálatot nem mutattak,megjegyzésként írták oda hogy munkanapokon érdeklődjek azt is pedig inkább e-mail-be tegyem.
Ez jogszerű így?Hogy 2 nappal előtte lemondják?
Szia Zsolt!
Irtam az e-mail cimedre!!
Szia Zsolt!
Nekem is írtál kétszer privátot de azért nem jelentkezem mert engem szerencsére nem érint, de borzasztóan felháborít ettől még!
Köszönöm annak, aki visszaírt! Végülis megtettem a feljelentésem - én a Pécsi Rendőrkapitányságon - mégpedig úri módon, otthonról, emailben. Bementem amúgy a rendőrkapitányságra, hogy személyesen feljelentést tegyek, de kis híján bűnözőnek néztem, mikor véletlenül odébb tettem a helyiségben a "vallatószéket"... Így ott inkább meghátráltam. Érezhető volt, hogy ilyen csipp-csupp ügynél 100x fontosabb ügyeik is vannak.
Szóval a feljelentést én is megtettem, talán valamikor megtalálja a többi feljelentést és pár éven belül össze gyűlik annyiunké, hogy kezdjenek vele már valami érdemlegeset...
Még annyi, hogy elírtam, Siófokon nem Panoráma, hanem természetesen a Fortuna Hotel az, ahol úgy tudom szintén nem megy mindig minden simán...
Üdv mindenkinek és kitartás!
Nekem már nyáron azt mondták, hogy meghosszabbítják az érvényességet, ezért november 6-8-ig volt foglalásom. Indulás előtt egy héttel közölték, hogy "a szálláshely tulajdonosának álláspontja változása miatt" /szó szerint/ nem használhatjuk fel a kupont. Felajánlották, hogy felhasználhatom helyette Siófokon vagy Balatonfenyvesen, de ebbe már nem is akartam belemenni. Kértem, hogy utalják vissza a pénzt. Azt írták, hogy november 30-ig teljesítik, de azóta sem érkezett meg, a legutóbbi e-mailemre pedig már nem is válaszoltak.
Tehát szerintem ez a meghosszabbítás is csak kamu, de ha belemész, akkor csak ők nyernek vele időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!