S. O. S! Mi lehet ilyen esetben tenni ha a szálloda műszaki okra hivatkozva lemondja a szállást?
Péntek 18 óra körül kaptam meg a szálloda e-mail-ét miszerint műszaki okra hivatkozva nem tudom igénybe venni az előre kifizetett szállást amit hétfőn vettem volna igénybe,ez egy kupon oldalas szállás volt...de mit tudok ilyenkor tenni?Nincs valami törvény erre?
Az e-mail elég nyers volt semmi sajnálatot nem mutattak,megjegyzésként írták oda hogy munkanapokon érdeklődjek azt is pedig inkább e-mail-be tegyem.
Ez jogszerű így?Hogy 2 nappal előtte lemondják?
Borzalom, akkor ezek szerint mindenkit csak hitegetnek:( Sajna volt egy ilyen érzésem azért is kérdeztem rá, hogy ESETLEG VALAKI már visszakapta-e a pénzét??
NEM SZABAD ANNYIBAN HAGYNUNK!!!!!!!!! Ő meg röhög a markában!!
Sziasztok!
Mi is ugyanigy jártunk 2 kupon lett kifizetve igérgetnek csak... Már ezen a héten fel se vették a telefont... Nm kis pénzről van szo...
Ki lenne abban benne h közösen egy ügyvédet fogadni?! Szerintem sokan örülnének neki akinek éppen nincs külön ügyvédre pénze h egyedül fizesse... És ha többen összeállunk sztem nagyobb eredménye lenne. Nagyon elvok már keseredve m nm kis pénz. Kérem aki ezt támogatja az irjon! Anett
Elnézésüket kérjük , hogy még nem kapták vissza az összeget. A hotel meg nem nyitása minket is komolyan megviselt anyagilag, ezért fordulhatott elő, hogy még nem került sor az utalásra. Ügyfélszolgálatunk túlterheltsége miatt kérjük további kérdéseiket email-ben tegyék fel, melyekre válaszolunk. Ezen email kiküldését követően folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a helyzetről. A befizetések sorrendjét tartva lehetőségeinkhez mérten folyamatosan kártalanítunk mindenkit. Amint a kártalanítás megtörtént a kellemetlenségekért minden vendégünk további kompenzációban fog részesülni ami jelenleg kidolgozás alatt van, erről szintén email-ben fogjuk tájékoztatni. Az ügy elhúzódását elkerülve az egyéb jogi utak kihagyása mellett még kis türelmüket kérjük. Minden vendégünk teljes mértékben kártalanítva lesz, ennek figyelembe vételével kérnénk a kellemetlen konfrontációkat szíveskedjenek kerülni.
MA EZT A LEVELET KAPTAM TŐLÜK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!