S. O. S! Mi lehet ilyen esetben tenni ha a szálloda műszaki okra hivatkozva lemondja a szállást?
Péntek 18 óra körül kaptam meg a szálloda e-mail-ét miszerint műszaki okra hivatkozva nem tudom igénybe venni az előre kifizetett szállást amit hétfőn vettem volna igénybe,ez egy kupon oldalas szállás volt...de mit tudok ilyenkor tenni?Nincs valami törvény erre?
Az e-mail elég nyers volt semmi sajnálatot nem mutattak,megjegyzésként írták oda hogy munkanapokon érdeklődjek azt is pedig inkább e-mail-be tegyem.
Ez jogszerű így?Hogy 2 nappal előtte lemondják?
Felhívta amit megadtál a kastélyt ott pedig azt mondták hogy nem tudnak elérhetőséget adni és hogy ők nem tudják hogy működik ez ott.
Kezdek elkeseredni...
Uramisten, ilyen komolyan létezik? Mi az, hogy nem lehet elérni egy szállodát hétvégén? Nincs ott senki? Nincs recepció? Ez kamu...
Én a helyetekben tuti, hogy holnap elmennék a szállodába és kicsapnám a balhét.
Dolgoztam szállodában. Igen, előfordult, hogy valakinek nem jutott szoba, mert túl lett töltve, de őt nem elküldtük műszaki okok miatt, hanem áthelyeztük egy magasabb kategóriájú szállodába. Hihetetlen mik vannak...
Visszaigazolták a foglalásodat? Azt hiszem megtaláltam a kuponos oldalt amiről beszélsz, és ezt írták: A szálloda jelenleg felújítás alatt van, nyitás 2013.08.01., de a szobafoglalás a megadott elérhetőségen zökkenőmentesen zajlik. * A nagy érdeklödés következtében a szálloda augusztus 15-ig már közel teltházas, kérjük vedd ezt figyelembe, és kizárólag visszaigazolt szobafoglalás esetén fizesd ki a kupont!
Ezzel akár le is védhették magukat... De ha visszaigazolták és te kifizetted, akkor nem mondhatják vissza. Ha nem igazolták vissza, és te mégis kifizetted, akkor veszett fejsze...
Mi az, hogy ennek a szállodának honlapja sincsen? Hát milyen szálloda ez...
Remélem tanultál ebből az esetből, és legközelebb jobban oda fogsz figyelni, hogy mire adsz ki pénzt. Sajnálom tényleg :(
Előző voltam, még mindig fel vagyok háborodva.
Értem, mekkora egy sunyi, lehúzós banda...
Figyelj csak, a szallodakuponok.com-on vetted meg a kupont?
Vannak ott képek a szállodáról. A 22. képen a szálloda látszik kívülről... már ha lehet nekik hinni. Az van ráírva, hogy Hotel Pelso. Rákerestem a Hotel Pelso-ra, és érdekes módon ez is a Siófok u. 2 alatt van, csak úgy mint a Hotel Ibiza. [link] Van itt 2 telefonszám is, esetleg még ezt próbálhatnád meg felhívni.
Ez a tanulópénz sajnos, a kuponos szállások 80%-val megszívod, naponta lehet olvasni panaszokat erről a neten, nem véletlen, hogy a 'normális' szállodák nem vesznek részt ilyen akciókban.
A pénzed mindenképp visszakövetelheted, akkor is, ha ők másik időpontot ajánlanak fel.
Valószínűleg túlfoglalásuk van vagy ami még esélyesebb, hogy a nagy meleg miatt jobban 'fizető' vendéknek tartják fenn inkább a szobákat.
Mindenesetre hihetetlen, hogy ezzel tönkreteszik az emberek jó előre bekalkulált szabadságát. Soha nem vásárolnék kuponoldalról.
"a kuponos szállások 80%-val megszívod"
Na! Azért hülyeséget ne terjessz kérlek. Szerinted akinek minden rendben volt az telekiabálja a netet, hogy vett egy szállást (olcsóbban kuponos oldalról) és milyen jó volt? Néha vannak gondok, de ez akár kupon nélkül is lehetne. Akinek gondja van az pedig persze, hogy sokkal hangosabb, mint akinek minden rendben volt. Ez teljesen érthető. Viszont a kérdezőnek azt javaslom álljon ki magáért, mert láthatóan csak le akarják pattintani. Kuponért le van írva mi jár, és nem kell azt gondolni, hogy kuponért kevesebb jár, mintha rendesen fizetsz. Kevesebbet fizetsz, de ugyanaz jár! Csak próbálják néha elhitetni, hogy ez nem így van. Aki ezt elhiszi, az megjárja.
En szallodaban dolgozom, es mi akkor szoktunk musyaki meghibasodasra hivatkozni amikor telthaz van es valahogy tobb foglalas erkezik be egy napra, mint lehetseges.
Mielott lepontoztok duhbol hozzateszem, hogy nem abban a szallodaban dolgozom ahova mentek :)
Tessek zaklatni oket, nincs ott semmifele muszaki meghibasodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!