Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hogyan kell üzemeltetni egy...

Hogyan kell üzemeltetni egy apartmant? Tanácsok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A szüleim apartmanokká alakítják át az albérletünket.

Nincs sok tapasztalatunk, és szeretnék majd hasznos segítségük lenni ( 19 vagyok). Honnan tudnék legjobban tájékozódni, hogy hogyan kell működtetni az apartmanokat? Tudtok ajánlani oldalt vagy ilyesmit? Hogy lehet beletanulni? Külön weboldalt tudnék neki csinálni ha kell

2022. jún. 28. 13:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdés alatt még azt írtad, hogy nem értetek hozzá...

"Nincs sok tapasztalatunk, és szeretnék majd hasznos segítségük lenni "

2022. jún. 29. 19:28
 32/41 A kérdező kommentje:

Így van. Nem is lettem ellentmondásos szerintem. Ők kicsit jobban értenek hozzá mint én, mivel felnőttek, és sokmindent csináltak már életük során, de apartmanokat nem vezettek ők sem.

Hasznos segítség akarok lenni, azaz nem kioktatni akarom őket

Mi a baj ezzel? Komolyan ezen rágódunk?

2022. jún. 29. 21:11
 33/41 anonim ***** válasza:
26%

Tehát nulla vendéglátós, szállodai tapasztalatotok van.

Vegyetek fel valakit, aki ért hozzá.

2022. jún. 29. 21:16
 34/41 A kérdező kommentje:
A szüleim valószínűleg fognak érdeklődni ilyen embertől, de felvenni nem fognak valószínűleg senkit. Ebbe nincs beleszólásom. Abba van, hogy tájékozódjak :/
2022. jún. 30. 08:04
 35/41 anonim ***** válasza:
27%

"Van hasonló helyen a közelben apartman és mindig teltház van."

Na itt van a kutya elásva.

Ha a szomszéd albérlőnek adta ki, akkor ők is.

Ha a szomszéd már apartmant csinált, akkor meg azt kell utánozni...

Persze az már egy másik kérdés, hogy honnan lesz vendég, és az is hány napra lesz??!

2022. jún. 30. 10:35
 36/41 anonim ***** válasza:
35%
35: Na igen.... Ez egy iszonyú gyenge lábakon álló "üzleti terv"....
2022. jún. 30. 10:55
 37/41 A kérdező kommentje:

Drágáim, múlt hónapban tudtuk meg hogy van ott apartban, az átalakítasokat meg ősz óta csináljuk :D

Hihetetlenek vagytok.

Egy építész ismerősünk tanácsolta nekünk hogy csináljunk apartmant. Csak szálkát keresitek, lassan már csodálatra méltó módon

2022. jún. 30. 13:23
 38/41 A kérdező kommentje:
Minden esetre aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen, a többinek meg egészségére :P
2022. jún. 30. 13:31
 39/41 anonim ***** válasza:

Tényleg minden hátsó gondolat nélkül: ennek az építész ismerősnek hány év tapasztalata van szálláskiadás-vendéglátás-bármilyen idegenforgalom terén?

Ha nekem egy vendéglátós tanácsolja, hogy itt érdemes éttermet nyitni, elgondolkodom rajta. Ha építész, akkor csak mosolyogva megköszönöm a "jó tanácsot".

2022. jún. 30. 16:37
 40/41 A kérdező kommentje:
Hát őszintén fogalmam sincs.. én annyira nem ismerem, a szüleim pedig évtizedek óta
2022. jún. 30. 19:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!