Hogyan kell üzemeltetni egy apartmant? Tanácsok?
Sziasztok! A szüleim apartmanokká alakítják át az albérletünket.
Nincs sok tapasztalatunk, és szeretnék majd hasznos segítségük lenni ( 19 vagyok). Honnan tudnék legjobban tájékozódni, hogy hogyan kell működtetni az apartmanokat? Tudtok ajánlani oldalt vagy ilyesmit? Hogy lehet beletanulni? Külön weboldalt tudnék neki csinálni ha kell
Remélhetőleg valami frekventált helyen van.
Vagy vízparton.
13. Továbbra se ertem, hogy invesztalhattok tizenmilliót valamibe egy üzleti terv nélkül....
Vagy csak álmodozás?
Köszönöm a hasznos válaszokat XD
De komolyan, valószínűleg a szüleimnek több fogalma van ezekről mint nekem, és ők fognak bele, nem én. Hogy miért nem kérdezem őket? Mert csak. Nem szeretek velük ilyenekről beszélgetni, mert nem tudnak semmit normálisan elmagyarázni ( de ezt a témát sem kell boncolgatni köszi szépen). Attól még érdekelhetne akármilyen helyzettől függetlenül, hogy hogy működik egy apartmanozás, még akkor is ha semmi ilyesmire nem készülnénk. Valószínűleg akkor értelmesebb válaszokat kapnék.
Szeretnék kicsit jobban érteni hozzá, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!