Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hogyan kell üzemeltetni egy...

Hogyan kell üzemeltetni egy apartmant? Tanácsok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A szüleim apartmanokká alakítják át az albérletünket.

Nincs sok tapasztalatunk, és szeretnék majd hasznos segítségük lenni ( 19 vagyok). Honnan tudnék legjobban tájékozódni, hogy hogyan kell működtetni az apartmanokat? Tudtok ajánlani oldalt vagy ilyesmit? Hogy lehet beletanulni? Külön weboldalt tudnék neki csinálni ha kell

2022. jún. 28. 13:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
20. Ha sajat magadtól még az airbnb -ről sem hallottál, akkor nem nulláról hanem mínusz 10-ról indulsz.
2022. jún. 29. 08:08
 22/41 A kérdező kommentje:
Képzeld erre én is rájöttem :) mi a baj ezzel?
2022. jún. 29. 08:21
 23/41 anonim ***** válasza:
49%
De akkor miért írtad ki a kérdést, ha eleve tudtad???? :-O
2022. jún. 29. 10:06
 24/41 A kérdező kommentje:
Mert nem arra voltam kíváncsi, hogy mit nem tudok, hanem hogy mit tudhatnék :)
2022. jún. 29. 10:45
 25/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ott minden lényeges infó fenn van...

Azt meg talán magadtól is tudod, hogy ha új vendég jön, akkor új ágyneműt kell húzni, takarítani kell, friss törölköző és a többi... :))))

2022. jún. 29. 10:51
 26/41 A kérdező kommentje:
Igen persze. Köszi
2022. jún. 29. 11:20
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

"Vidéki nagyobb város külső területe, pár kilométerre tőle van horgásztó, 15 perc alatt tömegközlekedéssel be lehet jutni a városba"

Akkor most kapjál választ olyantól is, akinek van apartmanja.

Az az óriási különbség az apartman és az albérlet között, hogy az albérletre elég egyetlen bérlőt találnod, aki akár évekig is el van ott és akinek megfelel a -mindentől távoli- külvárosi ház udvarában található szoba.

Az apartmannál meg folyamatosan kell vendégeket találni.

Minden napra és minden hétre!!

Amennyiben nem turisztikailag frekventált helyen van, akkor honnan lesz vendégetek??

Milyen szórakozást és kikapcsolódást tudtok nyújtani komplett családoknak?

Ha nincsen a közvetlen közelben fürdőzésre alkalmas vízpart, fürdő, söröző, lángosos, étterem, Lunapark, fagyizó stb...stb... akkor minek mennének oda??

Az nem program, hogy hol a kutyák elől szaladnak, hol a romák elől...

2022. jún. 29. 11:27
 28/41 anonim ***** válasza:
35%
Elkepzelem, mennyire érékelik majd apádék, ha az itt-ott felcsipkedett infók alapján osztani fogod az észt nekik... 😂😂
2022. jún. 29. 12:42
 29/41 anonim ***** válasza:

27-es leírta, amit akartam. Az apartmanozásban nem az "új vendég jön, akkor új ágynemű és törülköző" a nehéz, hanem hogy hozzád jöjjön az az új vendég...

Népszerű gyógyfürdő mellett van apartmanom, a vendégek bevonzásában legalább annyi munka van, mint az utánuk takarításban. Azt én sem tudom elképzelni, hogy a vendégek egymást taposnák azért, hogy megszállhassanak egy városszéli apartmanban, ahol az egyetlen érdekesség egy horgásztó - és még az is pár kilométerre van.

2022. jún. 29. 15:06
 30/41 A kérdező kommentje:

Van hasonló helyen a közelben apartman és mindig teltház van. Mert a városba mennek csak pihenni tudnak éjjel csendben. Ennyi.

Nem tudom miből szűri le bárki hogy osztanám az észt, azért szeretnék többet tudni hogy sikeresebb legyen a családi vállalkozás. Az okoskodás nem a stílusom, mert tudom hogy mennyi mindent nem tudok még az élet számos területén.

2022. jún. 29. 19:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!