Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ukrajnában az Oberig hotelben...

Ukrajnában az Oberig hotelben van olyan alkalmazott, aki beszél magyarul?

Figyelt kérdés
Jövő június elején mennénk ki apukámmal (ha a vírus nem szól közbe), aki csak magyarul beszél, ezért szeretném tudni, hogyan készüljek az angol "tudásommal". Mennyire aggódjak, ha esetleg nem jut eszembe valami vagy nem tudom? 8.-os vagyok, szóval kb olyan szinttel tudok valamit kezdeni? Franciául is tanulok egy ideje, bár nem hiszem, hogy azt jobban megértenék mint az angolt. Egyébként ez lesz az első utunk külföldre, csak azért izgulok ennyire. Szóval a fenti kérdésekre szeretnék választ kapni, előre is köszönöm <3

#hotel #Ukrajna #oberig hotel
2020. okt. 5. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

kijevben nem hiszem hogy egy szálloda magyar melóst fog alkalmazni.

max aki kárpátaljából ment dolgozni oda.

De nem hiszem hogy ezt egy ilyen oldalon fogod megtudni.

2020. okt. 5. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ukrán, orosz és angol nyelven beszél a személyzet a Booking.com adatlapja szerint. Viszont kellően jók az értékelések, a személyzetet is kedvesnek írja le a többi vendég, szóval szerintem meg fogjátok ti ezt oldani. Nyolcadikosként szerencsère már elég sok témakör ismerős lesz, egy kis gyakorlásnak sem rossz, utazni pedig remek dolog, szóval hajrá!
2020. okt. 6. 02:54
 3/3 anonim ***** válasza:

120%, hogy magyarul nem fog beszélni senki. (Munkácson, vagy Ungváron jobb esélyekkel indulnál)

Nézd át a szállodához, utazáshoz kapcsolódó angol szókincset!

2020. okt. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!