Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan juthatok ki Californiába?

Hogyan juthatok ki Californiába?

Figyelt kérdés

Szeretném felkeresni Caser Millant és tőle tanulni, nála dolgozni. Mit kel tennem, hogy kiköltözhessek vagy legalább egy fél évet-egy évet kint lehessek?

Szökjek be, mint Caser?

2018. márc. 17. 14:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mit *kell* tennem
2018. márc. 17. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Legelso lepes lehetne mondjuk a fonok nevenek megtanulasa.
2018. márc. 17. 14:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Jesszus, de kuka vagyok. Véletlenül írtam le fordítva:$

De vmi konkrét segítség, légyszi. Rendes válaszokat, nagyon szeretnék találkozni Cesar-rel, nagyon fontos ez nekem:((

2018. márc. 17. 16:15
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Én a weblapos elérhetőségeken először megpróbálnám felvenni velük a kapcsolatot. Azért írtam többesszámban, mert az egy vállalkozás, egy team, tehát többen vannak. Ha kitartó vagy és általuk is akceptálható indokot tudsz írni, még az is lehet, hogy sikerül személyesen vele is felvenni a kontaktot.

És akkor elmondani az ambícióidat.

2018. márc. 17. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Irhatsz erre a cimre:

Cesar's Way Inc.

P.O. Box 57857

Sherman Oaks, CA 91413

2018. márc. 17. 16:54
 6/11 A kérdező kommentje:

És ha beszélné vele/velük, akkor talán van esélyem, hogy általa kiköltözhessek? Úgy értem ilyen munkáltatói vizummal vagy vmi ilyesmi?

Vagy inkább csináljam azt, hogy kérem ezt az ESTA turista vizumot, vagy mi a neve, amivel 2 éven át 90 napokat lehet kint lenni 1xre?

2018. márc. 17. 17:54
 7/11 D. Brasco ***** válasza:
66%
Az esta nem vizum es nem dolgozhatsz vele
2018. márc. 18. 01:47
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

megy az angol? mert az USAban angolul beszelnek

vagy legalabb a spanyol? mert Cesar meg LA-ben eleg sokan spanyolul (is) beszelnek

ha megy az angol akkor kezd itt:

[link]

(naivitasod sajnos legalabb olyan durva mint a 13 eves kislany, aki Floridaban akar szineszkepzobe jarni...)

ESTAval max 90 napot maradhatsz, nem dolgozhatsz, nem tanulhatsz

Ha a 90 nap lejar, el kell hagyd az orszagot, visszajonni elvileg mar kovetkezo heten visszajohetsz, de a bevandorlasi tiszten mulik, hogy beenged vagy sem

Erted, jon egy turista a keleti partra 2 honapot, aztan 1 ev mulva visszajon a nyugati partra turistaskodni megint 2 honapot, az teljesen hiheto

De egy fiatal csaj 2hetente akar visszajonni pont Caliba es minden alkalommal kimaxolja a 90 napos tartozkodast, az szemet fog nekik szurni.

Egyszer szurj el valamit es maradj tovabb, mint 90 nap es egy eletre elvagtad magad (meg valszeg akkor is ha a hataron megtagadjak a belepest)

2018. márc. 18. 06:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez az oldal jó?

[link]

2018. márc. 18. 10:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Aztán mit akarnál tanulni Cesartól? Azt a hatalmas tudást otthon, egyedül megtanulod. Csak egy Showman, alapvető dolgokat mond csak el. Fogod, felkeresel egy kutyakiképzőt, legyen az rendőrkutya vagy mentőkutya kiképző és máris többet tudsz tanulni, mint amennyit Cesar tanítani tudna neked.
2018. márc. 19. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!