Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Igy kimehetek Californiaba?

Igy kimehetek Californiaba?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretnem kérdezni tőletek, hogy ugy kiengednek Californiaba, hogy nincs ott semmi ismeros/rokon es oda szeretnek költözni szerencsét próbálni (ha bejön maradok ha nem akkor vissza Magyarországra). Penzt azt mar eleg regota gyujtogettem es összejött viszonylag eleg sok (2.4millio). ESTA-t kell igényelnem ehhez, vagy hogy megy ez az egesz? Sajnos tanácstalan vagyok ebben a témában. Válaszotokat előre koszonom.

2015. máj. 1. 09:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Neked zöld kártya kell amit házasság vagy zöldkártya lottó útján tudsz szerezni. A 3. mód ha itthonról keresel munkát és a munkahely elintézi a papírokat. Esta az olyasmi, mint a túrista vízum. Kimehetsz, de munkát nem vállalhatsz és max 3 hónapig maradhatsz.
2015. máj. 1. 09:34
 2/22 anonim ***** válasza:
Csak úgy engednek be az usa-ba ha bizonyítod hogy meg tudsz élni itthon és nem ragadsz kint "véletlenül" plusz a beléptetésnél ha nem tetszel a vámtisztnek a biztonsági negrónak vagy akárkinek akkor minden indok nélkül visszafordíthatnak a rém.álmok országából.
2015. máj. 1. 09:55
 3/22 A kérdező kommentje:
Ertem, Hallottam errol a zöldkártya lottorol, csak aztt nem ertem, hogy ez örökké jo lesz es ha pl egy gyereket akarok magammal vinni, akkor neki is kell el"lottózni" vagy ez a zöldkártya lottó olyan, mint a sima lottó, hogy 18 even felulieknek jar? Iskolai vegzettseget kernek? (erettsegim es egy szakács szakmám van). Munkat ha találok es felhivom a munkaltatok, akkor Ő tud mindent rendezni?
2015. máj. 1. 10:03
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
rém álmok hát hogyne.:D Tudod mi a rémálom? Ez a cscska ország. Amerika pedig egy fasza hely, igaz függ hogy melyik államban vagy.
2015. máj. 1. 10:05
 5/22 anonim ***** válasza:

zöld kártya lottón meg kell adnod hogy van e kölköd, ha van és megnyered akkor jöhet veled.

A munkás dolog meg nem olyan egyszerű. Mivel rohadt sokat kéne fizetnie a cégnek hogy téged foglalkoztassanak, inkább felvesznek egy amerikait. ismeretség nélkül nem hiszem hogy lehet valamit is kezdeni.

Szóval amire szükséged van mostanában hogy amerikai állampolgár lehess: 1. Zöld kártya lottó 2. Ismeretség a cégnél. 3. egy ottani feleség.

2015. máj. 1. 10:08
 6/22 anonim ***** válasza:
ja, jó hely, csak az aranyásók boldog korszaka már a múltté. És minden jó helynek mára tökéletesen elege van a szerencsepróbálók hadából, mert már félnek, hogy nem is lesznek annyira jó helyek.
2015. máj. 1. 10:09
 7/22 anonim ***** válasza:
majd beleér a bilibe a kezed és rájössz, hogy kb esélytelen amerikában legálisan letelepedni. 8000 dollár most hogy egy amerikai állampolgár összeházasodjon veled.
2015. máj. 1. 11:52
 8/22 anonim ***** válasza:

7-es ezt nem is tudtam, kb annyi pénze van szóval már csak találnia kéne valakit :D

Ami nem olyan egyszerű,mert az ilyen típusú érdekházasságot elég komolyan veszik.

2015. máj. 1. 12:10
 9/22 anonim ***** válasza:
nem adják olyan könnyen akkor sem, igen. Olyan keresztkérdéseket tesznek fel a másikról, amivel kb 10 másodperc alatt be lehet bukni a zöldkártyát.
2015. máj. 1. 12:21
 10/22 anonim ***** válasza:

Senki nem mondja meg ennek a szerencsétlennek hogy totál esélytelen?

2 esély van:

1: Zöldkártyalottó: majdnem mint az öttalálatos esélye, viszont a pénze elég hozzá

2: Rendes házasság, ez az egy reális esély

Senki nem fog egy ESTA-val kiment magyar szakácsot alkalmazni. Gyakorlatilag nincs végzettsége, családegyesítés nem játszik és még azt sem tudjuk milyen szinten tud angolul.

Szóval keress egy amerikai barátnőt. Vagy próbálkozz Európában.

2015. máj. 1. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!