Igy kimehetek Californiaba?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretnem kérdezni tőletek, hogy ugy kiengednek Californiaba, hogy nincs ott semmi ismeros/rokon es oda szeretnek költözni szerencsét próbálni (ha bejön maradok ha nem akkor vissza Magyarországra). Penzt azt mar eleg regota gyujtogettem es összejött viszonylag eleg sok (2.4millio). ESTA-t kell igényelnem ehhez, vagy hogy megy ez az egesz? Sajnos tanácstalan vagyok ebben a témában. Válaszotokat előre koszonom.2015. máj. 1. 09:26
21/22 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Akkor a cél Anglia lesz.:)
2015. máj. 2. 11:25
22/22 szabina555 válasza:
GMN Hungary oldalán nézz szét, folyamatosan keresnek szakácsokat Angliába, szonte kizárólag 'vidéki' helyekre, tehát nem Londonba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!