Hogyan juthatok ki Kanadába?
Megveszem a repülőjegyet, csináltatok elektronikus beutazási engedélyt és ennyi?
Felülök a repülőre és megyek?
> Majd ha leszálltál akkor még elbeszélgetnek veled hogy mit is akarsz ott csinálni és elég gyakori hogy nem engedélyezik az ott tartózkodásod (magyarként kb 50-50 az esélye)szal a vissza jegyet ne vedd meg mert lehet h azonnal jöhetsz vissza.
Úgy érted hogy szinte soha nem fordul elő hogy egy turistát visszafordítsanak. Ez az 50-50 ez legfeljebb a szokásosan furmányos magyarok körében lehet akik illegális munkára indulnak. Turistát nem fordítanak vissza, kész.
Én júliusban voltam Kanadában, az alábbiak voltak:
- repjegy vásárlás (oda-vissza)
- ETA
- a repülőn ki kell tölteni a "declaration card" kártyát, amit a reptéren majd fel kell mutatnod, illetve el is veszik tőled a securitynél.
Kérdezték, hogy hol fogok lakni. Ajánlatos a hotel foglalást kinyomtatnod és magaddal vinned. Én barátnál laktam, tőle kaptam egy "Letter of invitation" nevű meghívólevelet. Kinyomtatva nálam volt, de nem nézte meg a biztonsági.
> a repülőn ki kell tölteni a "declaration card" kártyát, amit a reptéren majd fel kell mutatnod, illetve el is veszik tőled a securitynél.
Mármint kifelé menet a vámos begyűjti. Kifelé menet nincs security.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!