Hogyan tudnék kimenni a nyárra dolgozni Kanadába?
Valamilyen diákmunkában gondolkodom (17-éves leszek a nyárra). A szállás meg egyebek meg vannak oldva. Elsődlegesen nyelvtanulás miatt megyek de valamit csinálnom is kéne, és ha pénzt is keresek vele annál jobb! Amire kíváncsi vagyok hogy mi a menete/hogyan vagy egyáltalán lehetséges e dolgoznom kinnt. Hallottam ilyen "working visa" -ról is de nagyon nem értek ezekhez. Elsődlegesen azokat kérdezném akik jártak már ebben a cipőben, esetleg dolgoztak kinnt kiskorúan. De ha bármi biztosat tudsz nagyon köszönöm a segítséget! Ontario államról lenne szó egyébként és a nyelvtudásom társalgási szinten van (elboldogulok már a nyelvvel csak fejleszteném).
A válaszokat előre is köszönöm!
Milyen állampolgár vagy? (A válaszommal feltételezem, hogy egyedül magyar állampolgár.)
Mennyi idős vagy?
Nyelvtudásod milyen mértékű? (Az itt leírt társalgási szint valószínűleg alapszint lehet - elementary vagy kicsit magasabb, de az nem lesz elég...)
Alapvetően nincs rá lehetőség ebben a formában, amit írsz. Az USA csinál különböző vízum-programokat pl. Work & Travel stb., hogy fiatalok kint tudjanak dolgozni, tanulni, de Kanadának nincs ilyenje magyaroknak.
Alapvetően azt javaslom, ha nyelvet akarsz tanulni, iratkozz be tanfolyamra, ha nincs pénzed, nem Kanada a legjobb célország, válassz olyan területet pl. az EU-ban, ahol legálisan dolgozhatsz.
Ide még várnod kell két évet, de ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kimehess a nyárra Kanadába:
Én még nem voltam, de mindenkitől csak jó dolgokat hallottam róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!