Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Sokan miért írják itt azt...

Sokan miért írják itt azt hogy nehéz kimenni Kanadába dolgozni vagy élni, mikor nagyon egyszerű az egész?

Figyelt kérdés

Csak az utóbbi időben olvasgatom ezt a fórumot, vagy oldalt, de feltűnt hogy ebben a kategóriában nagyon sok pesszimista hozzászólás van, és csak lebeszélni akarják aki ki akar menni.

Teszi ezt úgy az itt írók többsége hogy "leírásuk" szerint kinn élnek, vagy éltek, és ők tudják hogy ez ilyen meg olyan nehéz.

Nos én több éve magamtól intéztem el mindent és szinte a világ legegyszerűbb dolga volt, lehet könnyebb mint kimenni valamelyik eu-s országba dolgozni és hivatalosan elintézni a kinti papírjaidat hogy az adott helyen is akarsz élni.

Kerestem a szakmámban állásokat, elküldtem a jelentkezésemet, hozzárakva, hogy európai vagyok, és a munkáltató segítsége kellene a munkábaálláshoz.

Volt pár hely ahonnan semmi, majd elkezdtek jönni a visszajelzések, és a végén több hely is volt, ami segített volna minden papír elintézésben.

A legjobbat kiválasztottam, majd irány Kanada.

Ott élve sokkal könnyebben keresel már munkát, mint a net előtt ülve egy kisvárosban Magyarországon.

#tenger #túlazóperenciástengerentúl
2016. jan. 11. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Azèrt az EU-ba mèg egyszerűbb. Ki lehet jutni, de az itt kérdezgetők nagy szàzalèkànak sem nyelvtudàsa, sem pènze, sem pedig szaktudàsa nincsen. Nekik valòban nehèz.
2016. jan. 11. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
na, most jól kihencegted magad, mehetsz aludni. Nem mindenki informatikus, mint te.
2016. jan. 11. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Mert rosszindulatúak:)

Itt akárki, akármit ír, megmagyarázzák, hogy úgy se fog menni.

Szánalmasak.

2016. jan. 11. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha elered a a pontszamot amit kernek akkor egyszeru de az emberek tobbsege nem eri el.
2016. jan. 11. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kár,hogy az itt ilyet kérdezők kb 90%-a már akkor sem gondolta komolyan a dolgot mikor kiírta a kérdést,hogy hova szeretne menni!

És a többi:se nyelvtudás,se pénz,se szaktudás..stb majd még utána derül ki.....

Vagy mondjuk vannak olyan verebek akik rögtön bele is írják a kérdésbe,hogy angolul alapfokon beszélnek,meg egy kicsit németül,akkor az már biztosan elég lesz,és megvan a 8 általános,de az is úgy ,hogy 7 első megy 1 második.......úgy őszintén,az ilyeneknek mit lehet írni?!

2016. jan. 11. 21:57
 6/9 anonim válasza:
32%

Mia a szakmád, kérdező?

Én is ki szeretnék menni, elegem van Magyarországból.

2016. jan. 11. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
7%
Jaj, hagyjuk már az ilyen kamu kérdéseket istenem... legalább erőltetted volna meg kicsit jobban magadat.
2016. jan. 13. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Több ismerősöm is kiment könnyen volt akinek nem jött be, hazajött, de sok kinn is maradt.

Aki jó a szakmájában az kinn is kelleni fog.

Volt aki 50 feletti korban ment ki, építőiparba, elsőre kijutott, pedig az angolhoz sem sok köze volt.

értett ahhoz amit csinált, elintézték neki a papírokat.

Most onnan kap nyugdíjat.

2016. júl. 3. 20:31
 9/9 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz.

Nekem is volt pár ismerősöm, aki kiment, viszonylag könnyű volt nekik.

Akik azt mondják, hogy csak orvos, meg mérnök és infós mehet csak ki, az nagyon téved, mert elég sok kétkezi melós is talált kinn hivatalos munkát.

2016. nov. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!