Az előbb megcsináltam itthon egy nagyon egyszerű szerelmi kötést. Nagyon hiszek benne. Szerintetek mennyi az esélye, hogy tényleg segít ez az egész?
De nem tudok már mást tenni. Interneten olvastam, hogy ez a fajta bejött valakinek. Hátha sikerülne nekem is.
Köszi a válaszod,megy a zöld azért.
Vissza akarom kapni. Tetszem neki tudom. De pont ma van 5 hónapja, hogy szenvedek nélküle. Nincsen más ötletem tényleg.
Köszi a válaszod!
5 hónapja szenvedsz tőle.
Tedd le a poharat!
Vegyél a kezedbe egy pohár vizet.
Ügye, mennyire egyszerű!
Fél óra múlva nehezebben fogod tartani.
Másnap már zsibbad a karod, alig bírod.
Egy hét múlva már pokolba kívánod, bárcsak le tehetnéd.
Egy hónap múlva mázsás súlynak érzed. Nem tudsz gondolkodni, kiszáradt a szád, rémképek gyötörnek. A karod megbénult, már ha akarnád sem tudnál szabadulni attól a pohár víztől.
Tedd le. Most!
"De nem tudok már mást tenni. Interneten
olvastam, hogy ez a fajta bejött valakinek. Hátha
sikerülne nekem is."
Az interneten sok hülyeséget olvas az ember, ami egyáltalán nem igaz, de azért csak nyugodtan próbáld meg legalább lesz egy tapasztalatod, de biztosan állíthatom, hogy nem fogsz senkit, így senkit behálózni, a fizikai vonzalom nem függ össze egy ilyen butasággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!