Az előbb megcsináltam itthon egy nagyon egyszerű szerelmi kötést. Nagyon hiszek benne. Szerintetek mennyi az esélye, hogy tényleg segít ez az egész?
Gyakorlatilag azt írod le, hogy az általad valósnak HITT mágia segítségével tudta és beleegyezése nélkül valakire rákényszerítetted akaratodat.
"...tényleg segít ez az egész?"
Milyen segítségre számítasz?
Arra, hogy számára megmagyarázhatatlanul belédhabarodik? Gondolod, akkor is tesz, ha fizikailag nem tetszel neki, vagy hited, elveid, viselkedésed olyan, ami az övéivel szöges ellentétben van?
Gondoltál-e arra, mi történik akkor, ha már ráuntál, megszabadulni akarsz tőle? (Minden szerelem "örökkétartónak" indul, de a legtöbbje nem így valósul meg.) Hogyan fogod "leépíteni" őt? Ismét mágiával? Az bizon "fekete" lesz, ami visszaszáll rád!
.
"Interneten olvastam, hogy ez a fajta bejött valakinek."
Az interneten arról is olvashatsz, hogy fél pár cipő alapján a herceg megtalálta egy szolgálólányban szerelmét...
Az interneten arról is olvashatsz, hogy Bogyóval és Babócával az élen micsoda fergeteges bulikat rendeznek a bogarak...
Minek alapján gondolod, hogy éppen a szerelmi mágiával kapcsolatosan minden igaz, amit leírnak? Kiválasztod azt a hazugságot, ami pillanatnyi lelkiállapotodnak megfelően hihetőnek, igaznak TÜNIK! - ám a látszat legtöbbször csalóka.
Nem értem miért szóltok le mikor nem is ismeritek az előzményeket. Nem arról van szó,hogy nem tetszem neki. De nem magyarázkodok. Ha meg valaki nem hisz ebben minek jön ide engem kritizálni?
Viszont az az egy ember aki írt nekem privátban és segíteni próbált annak itt is nagyon szépen köszönöm!:)
A fiú magától felkeresett a napokban:)
Köszönöm mindenkinek a sok véleményt!
Hónapok óta nem beszéltünk,de én szeretem és vissza akarom kapni őt. Tetszem neki,nem ezért lett vége. Meg nem is ide tartoznak a részletek.
Megcsináltam néhány nappal ezelőtt a kötést,ő pedig teljesen magától felkeresett engem,sőt mondta hogy keressük majd egymást még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!