Zozo86 kérdése:
Segítség kellene! Kanadába szeretnék kimenni dolgozni és élni, hol keressek munkát? Ha neten nem jön össze? Kit vagy milyen céget keressek fel?
Figyelt kérdés
2 év fix gyakorlatom van (kb 4 hónap pizzázás, 1 év szakács, 1 év felszolgálás)
a szakács hiányszakma úgy tudom, merre induljak el? tanácsokat kérnék!
ki tudna valamit vagy valakit ajánlani? vagy tud üres állásról? cégről? nagyon meghálálnám!
(vagy bármi más munkát elvállalnék ha tudtuk mondani valamit !
2010. okt. 26. 16:14
1/6 anonim válasza:
Nem írtál semmit a nyelvtudásról.Mennyire tudod jól a nyelvet?
Mert ha sehogy vagy csak alap akkor addig ne is foglalkozz a kérdéssel amíg a nyelvet nem tanultad meg.Ez legyen az első amit véghez viszel..
2/6 anonim válasza:
Előzőnek: én beszélek folyékonyan angolul, hova forduljak?
3/6 A kérdező kommentje:
az angol középfokon megy , nagyon sokat gyakorlom az élő nyelvet, tudom hogy az az alapja :)
2010. okt. 26. 22:42
4/6 A kérdező kommentje:
a közép fok jó nem ?
2010. okt. 27. 22:48
5/6 anonim válasza:
Sehogy ne indulj el. Munkavállalói vízumhoz a kinti cégnek bizonyítania kell hogy meghirdette Kanadában és nem talált megfelelő embert. Ez egy szakácsra nem fog összejönni. ha kivándorolnál akkor vagy kell egy cég aki bevállalja hogy alkalmaz ha kijutsz vagy egy nagyon szűk listán lévő szakmákban kell tapasztalatot igazolni. [link]
6/6 A kérdező kommentje:
nem értem hogy ott van a
# 6241 Chefs
# 6242 Cooks
ez nem lenne jó ? akkor vendéglátásba mit tanácsolsz? vagy mit tanuljak hogy kijuthassak? esetleg babysitter? vagy milyen szakma?
2010. nov. 12. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!