Ha becsekkoláskor az alkalmazott kiveszi a telefont a kezedből, hogy beolvassa a vonalkódot, de közben elejti és összetörik a telefon, akkor az kinek a felelőssége?
Azzal, hogy beírtad azt az anyázós kommentet, megszerezted a jogot hogy kirakassalak innen.
Ezzel megkérem a moderátorokat, hogy távolítsák el a válaszadót, a válaszát, egyáltalán azt a primitívséget amit képvisel.
Csá, okostojás.
Én egy ilyen alkalmazott vagyok. Muszáj elvennünk a telefont, mert az emberek 99%-a nem képes használni a scannert. Nagyon vigyázunk rá, de alapvetően nem a mi felelősségünk, ugyanis az utas adja át. Vannak akik nem hajlandók kiadni a kezükből, miattuk kicsit tovább áll a sor, mire sikerül a gépnek bevennie a vonalkódot (nem mindegy a telefon fényereje, a vonalkód nagysága, hogy milyen közel tartod a scanner tetejéhez meg még egy csomó minden, elég rossz scannerek vannak a reptéren)
Ha félted a telefonod, ne add ki a kezedből, nem fognak megharagudni érte. De mint ott dolgozó, még csak egy esetről hallottam, mikor valaki elejtett egy telefont, de nem tudom, mi lett a vége.
Te miről beszélsz 50%-os???
Te kezdtél el hülyegyerekezni és még te vagy felháborodva???
Téged kellene kirakni, de nem innen, hanem az országból, egyből jobb hely lenne Magyarország...
Mi az válaszolók hogy 'ilyen miért történne hülyefasz'
MEGTÖRTÉNT szerintetek miért kérdezi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!