Dolgozott valaki Amerikaban zsido csaladnal mint haztartasi alkalmazott?
Takaritottam egy zsido csaladnal. Iszonyat volt, ahogy viselkedtek. Igaz ez nem NY hanem egy masik allamban volt. Sokszor beteget jelentettem, csak hogy ne kelljen menni, mert annyira utaltam oda jarni. Szerencsere talaltam mas csaladnal melot es oket felmondtam.
Ismerek egy lanyt, aki bentlakasos volt, szinten ortodox zsidoknal. Titokban vette maganak a kolat meg a szalamit (ami ugye nem kosher) es elvileg az udvaron keresztul tudta csak bevinni a hatso hazikoba ahol lakott, mert nem-kosher cucc nem lehet a hazba, meg annyira se, hogy atmesz az epuleten kezedben a cuccal. Olyanokat meselt, hogy allt a hatamon a szor. O is kikeszult es amint lehetett lelepett.
Csak az ortodox zsidok viselkednek ugy ahogyan irtatok ? A nem ortodoxak normalisak, elviselhetoek ? Akik ezt irjak magukrol, szerintetek ortodox par lesz?:
We are Jewish. We do not eat pork products or have them in the house. We do observe Jewish holidays and have Friday night dinners that are the beginning of our Sabbath.
miröl beszélsz te?? ki szidta a zsidokat??
egyébként azzal a csicska munkával egy honap alatt kaptam 700 ezer forintot..amiböl kifzettem a suliban 2 évet, utána meg francia diplomát szereztem. azért, mert az embernek az életében vannak ilyen periodusok, hogy elvállal olyat is, ami nem a szive vágya..nem lesz se nyomorult, se szerencsétlen.. már csak azért sem, mert nem otthon a szülöktöl várja a megoldást még 30 évesen is, mint itt az oldalon nagyon sokan..illetve nem 120 ezerért dolgozik egy diplomával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!