Alkalmazott művészettel foglalkozom. Így nagyobb esélyem van a letelepedésre az USA-ban?
Olvasgattam a kérdések-válaszok közt, és sok helyen láttam, hogy egy egyedi szakma előnyt jelent.
Huszonéves vagyok, diplomám jövőre lesz. Előre is köszi a válaszokat.
magyar diplomád lesz?
addig ne menj ki szerintem,bár ha magyar azt nagy valószínüséggel semmibe se veszik kinn...de mégis,lezáratlan dolgokat ne hagyj,ha hosszútávon akarsz kinnelenni...
ismerősöm kiment,itthagyott csapot-papot,2 évig sínylődött csóró hajléktalan csavargóként kinn,aztán mire hazajött(stoppal,mert fuvarra nem volt egy petákja se),arra kirugták az egyetemről s most diploma és minden nélkül itthon tengeti a napját csóró mihasznaként
nem az egyedi szakma jelent elonyt, hanem a keresett/igenyelt szakma. Gondolod hianyszamba mennek az alkalmazott muveszettel foglalkozok??
Ha orvos, kutato, tudos vagy, azzal nagyobb eselyed van (foleg ha van PhD-d). Muveszbol es muveszettel foglalkozokbol Dunat lehet itt rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!