Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mekkora az esély arra hogy...

Mekkora az esély arra hogy egy Ryanair járaton túlfoglalás legyen?

Figyelt kérdés
1 hét mulva utazom, már elvégeztem a check int és ülőhelyet is foglaltam ha ez számit valamit
2019. máj. 23. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A túlfoglalás a legnagyobb buli, egyszer így nyaraltam plusz négy napot Tanzániában éseg pluszos is lett a dolog.
2019. máj. 24. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Jah, en is direkt a sor vegere allok beszallasnal, remenykedve, hogy sajnalkozva "megkartalanitanak". :)
2019. máj. 24. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

#10 "Majdnem minden légitársaság majdnem minden egyes gépe túl van foglalva"

Ehhez nem kell a repülésben dolgozni, de még túl sok ész sem kell hozzá, hogy tudja valaki mekkora ökörséget írtál.

Az összes légitársaság átlagos load factora 75% körül van, ha az lenne amit írtál, hogy a világ szinte összes járatát túlfoglalják, akkor 25% felett kellene legyen a meg nem jelent utasok aránya, ami nyilvánvalóan képtelenség.

Ami a Ryanair-t illeti javaslom a figyelmedbe ezt a cikket, bár az skyscanner-nél biztosan nálad sokkal butább emberek ülnek...

[link]

"Luckily for us Irish, Ryanair also has a policy of never overbooking flights so that’s another airline that you won’t need to stress about."

2019. máj. 24. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

De ha valaki nem jelenik meg nem kapja meg a már kifizetett jegyét..

Akkor nekik nem lenne deficites overbooking nélkül sem.. Nem értem.

2019. máj. 28. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!