Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Csak a feladott kézipoggyászba...

Csak a feladott kézipoggyászban (tehát ami a csomagtérbe kerül) lehet nagyobb mennyiségű folyadék, vagy abban is, amit elsőbbségi beszállással magunkkal vihetünk a fedélzetre a kis méretű kézipoggyászon felül?

Figyelt kérdés

Nem tudom, melyik típusú bőröndöt adjam hozzá az utazásomhoz, mert látszólag ugyanolyan a két lehetőség, és gyanús, hogy pont a csomagleadás a drágább, amikor logikailag a "biztonságosabbnak"/praktikusabbnak (tehát annak, ha magunkkal visszük) kellene annak lennie.

[link]

És arra gondolok, hogy talán a pakolható folyadék terén lehet különbség a kettő között.

Ryanairről van szó, ha ez számít.

2019. máj. 10. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi mindig az olcsóbbat választjuk igen a magunkal vivőset és folyadék szempontjából feltankolunk a vámmentesbe és vizet meg töltünk ahol tudunk.
2019. máj. 10. 19:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tehát ha jól értem, a csomag átvizsgálása után, már bent a vámmentes övezetben szereztek be minden folyadékot, és azzal pakoljátok tele a bőröndöt. Ez persze logikus. Viszont azt nem tudod esetleg, hogy mi a helyzet az otthonról hozott folyadékokkal? Főként kozmetikai cikkekre gondolok, amiket nyilván nem szívesen szereznék be minden alkalommal, amikor repülök valahová. :')
2019. máj. 10. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Kézipoggyász = max 10x100ml folyadék

Check-inben feladott poggyász = amennyit akarsz

2019. máj. 10. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Most már megtapasztaltam én is:

A megváltozott szabályzat szerint is a feladott poggyászban valóban bármennyi folyadékot vihetünk, kézipoggyászban pedig a megadott mennyiséget. :)

2019. jún. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!