Ilyenkor mit tegyek? Elmarad az utazás, önhibámon kívül?
Sziasztok.
Kérlek segítsetek mert nagyon el vagyok most keseredve. Buta fejjel egy online repjegyes oldalon vettem anno jegyet és online check-et választottam mellé.
Ma negyed hat után jött is egy email "A foglalásával és az Online Check-in szolgáltatással kapcsolatban szeretnénk elkérni Öntől az utazási okmányának következő adatait" akárhogy próbálok válaszolni a feladó e-mail címre,folyamatosan visszadobja nekem "Undelivered Mail Returned to Sender".
Ügyfélszolgálat holnap reggel 9től van telefonon, felhívom őket,de a gép szombat reggel indul..
Reggelig megöl az ideg :'(
Valami ötlet? (eSky-ról van szó..)
Ezt nevezed önhibának ?
Vedd már észre, hogy egy robottal nehéz levelezni (az hívta fel a figyelmedet egy hiányosságra)
Viszont évente millióan utaznak a Turkish-sal és mind tudják, hogy becsekkolni a társaság honlapján kell ( [link] Ott beírod a rendelésed számát (ezt megkaptad amikor rendelted a jegyet és fizetted) és beírod a vezetéknevedet. Ennyi. A beszállásit elküldik e-postán, te pedig kinyomtatod. Úgy mész a röptérre.
Elsö válaszoló vagyok.
itt mindenki leírja, hogy a légitársaság oldalán csekkolj be, te meg csak azért se!
Most akkor hogyan tudunk neked segíteni?
Ez a cég csak a személyes adataidat akarja, semmi közük hozzá, kitudja mire fogják még felhasználni... Check-in-t csinálj a légitársaság oldalán ök küldenek rögtön egy email-t a beszállókártyáddal és más nem kell.
A Check-in time 9kor kezdődik, akkor becsekkolok a Turkish oldalán, megértettem,hogy a társaság oldalán kell,csak félrevezető volt a "becsekkolunk Ön helyett és megtagadhatják a beszállást". Utólag rájöttem, hogy robot cím lehet, csak amikor munka után szalad haza az ember és szeretne mindent biztonságban letudni fel tudja bosszantani magát, főleg így a karácsonyi hajtásban.
Köszönöm mindenkinek és igazatok van kellemes ünnepeket kívánok :)
Amugy elméletileg a check-in pultnál is becsekkolhatsz, én nemrég így tettem, Lufthansaval utaztam, volt feladandó bőröndöm is.
Minden ok volt, senki nem volt a pultnál, mert mindenki online csekkol.
> Később okosabb leszek.
Az nem lesz nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!