Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ilyenkor mit tegyek? Elmarad...

Ilyenkor mit tegyek? Elmarad az utazás, önhibámon kívül?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kérlek segítsetek mert nagyon el vagyok most keseredve. Buta fejjel egy online repjegyes oldalon vettem anno jegyet és online check-et választottam mellé.

Ma negyed hat után jött is egy email "A foglalásával és az Online Check-in szolgáltatással kapcsolatban szeretnénk elkérni Öntől az utazási okmányának következő adatait" akárhogy próbálok válaszolni a feladó e-mail címre,folyamatosan visszadobja nekem "Undelivered Mail Returned to Sender".

Ügyfélszolgálat holnap reggel 9től van telefonon, felhívom őket,de a gép szombat reggel indul..

Reggelig megöl az ideg :'(

Valami ötlet? (eSky-ról van szó..)

2018. dec. 20. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nevezed önhibának ?

Vedd már észre, hogy egy robottal nehéz levelezni (az hívta fel a figyelmedet egy hiányosságra)

Viszont évente millióan utaznak a Turkish-sal és mind tudják, hogy becsekkolni a társaság honlapján kell ( [link] Ott beírod a rendelésed számát (ezt megkaptad amikor rendelted a jegyet és fizetted) és beírod a vezetéknevedet. Ennyi. A beszállásit elküldik e-postán, te pedig kinyomtatod. Úgy mész a röptérre.

2018. dec. 21. 00:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Elsö válaszoló vagyok.

itt mindenki leírja, hogy a légitársaság oldalán csekkolj be, te meg csak azért se!

Most akkor hogyan tudunk neked segíteni?

Ez a cég csak a személyes adataidat akarja, semmi közük hozzá, kitudja mire fogják még felhasználni... Check-in-t csinálj a légitársaság oldalán ök küldenek rögtön egy email-t a beszállókártyáddal és más nem kell.

2018. dec. 21. 05:50
 13/16 A kérdező kommentje:

A Check-in time 9kor kezdődik, akkor becsekkolok a Turkish oldalán, megértettem,hogy a társaság oldalán kell,csak félrevezető volt a "becsekkolunk Ön helyett és megtagadhatják a beszállást". Utólag rájöttem, hogy robot cím lehet, csak amikor munka után szalad haza az ember és szeretne mindent biztonságban letudni fel tudja bosszantani magát, főleg így a karácsonyi hajtásban.

Köszönöm mindenkinek és igazatok van kellemes ünnepeket kívánok :)

2018. dec. 21. 06:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Amugy elméletileg a check-in pultnál is becsekkolhatsz, én nemrég így tettem, Lufthansaval utaztam, volt feladandó bőröndöm is.

Minden ok volt, senki nem volt a pultnál, mert mindenki online csekkol.

2018. dec. 21. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne legyel mar ilyen ertetlen... egyreszt thynal fogod magad es vegesetben becsekkolsz a repteren (ingyenes). Vagy osszeszeded magad es a megadott idokeretben felmesz a honlapra es becsekkolsz. Vagy letoltod az appjukat es azt hasznalod.
2018. dec. 21. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:

> Később okosabb leszek.

Az nem lesz nehéz...

2018. dec. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!