Hogy zajlik egy repülőút?
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__repules-repulojegyek_..
Ha leszállt a gép, útlevél ellenőrzés szintén lesz ha van csomagod azt meg kell várnod es felvenni, ha csak kézi akkor útlevél ellenőrzés és ennyi.
Repjegy vásárlás >> Online Checkin >> Csomagolás >> Túl nagy a poggyászom, ugye felvihetem kérdés kiírása a GyK-ra >> Priority/Extra poggyász vásárlás >> Mi történik, ha nem színesbe nyomtatom ki a beszallokartyat kérdés kiírás >> Mobil beszallokartya használat >> Megérkezés a reptérre >> Szívás a csomagfeadással >> Máskor nem viszek feladott poggyászt ígéret önmagadnak >> Security sorbanállás >> Folyadékot a táskában felejtés >> Öv/Ékszer miatt becsipogás >> Várakozás >> WC sorbanállás >> Gate opens csúszás >> Passport control sorbanállás >> Kisgyerekes család/Fogalmatlan ember mögé kerülés >> Bosszankodás, hogy miért nem halad a sor >> Rácsodálkozás az új reptéri épületre >> Még több várakozás >> Üvöltő kisgyerek (csak ne a közelbe üljenek ima) >> De teógerek ezek a magyarok felismerés >> Beszállás >> Első ajtón beszállás a 30F üléshez >> Helycsere >> Mikor lehet már pisilni kérdés a Stewardess-től >> Még több helycsere >> Mindenki a helyén >> 29D-n ülök, az idióta kisgyerek mögöttem, a székem rúgdossa, és visít >> Bolti eladó pár előttem szelfizik >> Boarding is completed >> Újra helycsere >> Cabin Crew Crosscheck on Dóra >> Mikor lehet már pisilni >> Biztonsági szöveg >> Cabincrew Take off >> Mellettem ablakból videózzák a ködöt >> Felszállás, kisgyerek meg hangosabban visít >> Fastern Seatbelt Sign Off >> Végre pisi >> Francokat, már sor van >> 10 perc várakozás után pisi >> Fedélzeti magazin olvasás >> első onboard service >> Ki a fene vesz 2,5 euróért nescafe-t >> Ráeszmélés, hogy a gép hatuljabol nem lehet szárnyvég fotót csinálni >> Tuti repülünk már 3 órája (40 perce szálltunk fel) >> Elsőtiszt beköszön - 11000 méteren repülünk, -50 fok van kint, ja és a szembe szél miatt késünk vagy egy órát >> Tróger magyarok az első sorban bebasznak a duty freeben vett whiskytől >> Második onboard service >> Mégis jó üzlet a 9 eurós menü >> Végtelen szemét termelés a mini tejeszacskókból >> Stewardess tróger magyar vita, mert nem szolgálják ki őket piával >> Majdnem akciós parfüm vásárlás >> Idegesítő kisgyerek újra vonyít és a széked rugdossa >> megfogadod, hogy sosem lesz gyereked >> Végre start of decent >> Utolsó WC roham >> Zsibbadó láb >> Preapre for landing >> Asztalka nem felhajtás >> Landolás >> pilóta megtapsolás >> Felállás a fastern seatbelt alatt >> mekkora g..i a stewardess, hogy leszól >> tülekedés >> csomag kiesés >> várakozás >> border control >> csomagra várás >> transzfer keresés
Nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!