Van ez a 100ml-s Kubu gyümülcspép gyereknek, amit eleve kis kupakos tasakban árulnak. Azt fel lehet vinni a repülőre? Hány darabot? Vahgy csak feladott csomagban?
Mivel 100ml, ezért fel lehet.
Van egy olyan szabály, hogy a gépre max 10db max 100ml-s folyadékot lehet összesen felvinni. De sokan többet visznek fel és nem szólnak érte, de lehet valakinek szólnak.
Babáknak tényleg fel vihetsz kicsit többet, de Ferihegyen tuti bele kostoltatnak, és az origi dobozt is ki kell nyitni... Vagy is csak olyat vigyél amit vissza tudsz jól csukni.
Mikor én párszor a babámmal utaztam, akkor 2 cumisüveget vittem tele vizzel+tápszert dobozban.
Ès mikor már nagyobb volt, akkor babaételt, praktikus müanyagdobozban(hippnek volt ilyen akkor).
Frankfurtba és más reptereken soha nem kostoltattak bele, még Dubaiban sem. DE Ferihegyen mindig!!!
De ez már 5-6 éve volt, azóta is utazunk, de már megisszák a fantát, így nem viszünk semmi folyékonyat át a határon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!