Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van ez a 100ml-s Kubu gyümülcs...

Van ez a 100ml-s Kubu gyümülcspép gyereknek, amit eleve kis kupakos tasakban árulnak. Azt fel lehet vinni a repülőre? Hány darabot? Vahgy csak feladott csomagban?

Figyelt kérdés

2018. febr. 6. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Mivel 100ml, ezért fel lehet.

Van egy olyan szabály, hogy a gépre max 10db max 100ml-s folyadékot lehet összesen felvinni. De sokan többet visznek fel és nem szólnak érte, de lehet valakinek szólnak.

2018. febr. 6. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Első! Senki sem vihet fel többet! 10db, egyenkènt maximum 100ml-es folyadèk vihető fel a gèpre. Ez a szabàly, amit nagyon komolyan vesznek minden reptèren.
2018. febr. 6. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csecsemőknek tápszert felengednek a 10*100 ml-en kívül is. Az utasbiztonsági ellenőr kérheti, hogy kóstold meg.
2018. febr. 6. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Babáknak tényleg fel vihetsz kicsit többet, de Ferihegyen tuti bele kostoltatnak, és az origi dobozt is ki kell nyitni... Vagy is csak olyat vigyél amit vissza tudsz jól csukni.

Mikor én párszor a babámmal utaztam, akkor 2 cumisüveget vittem tele vizzel+tápszert dobozban.

Ès mikor már nagyobb volt, akkor babaételt, praktikus müanyagdobozban(hippnek volt ilyen akkor).

Frankfurtba és más reptereken soha nem kostoltattak bele, még Dubaiban sem. DE Ferihegyen mindig!!!

De ez már 5-6 éve volt, azóta is utazunk, de már megisszák a fantát, így nem viszünk semmi folyékonyat át a határon...

2018. febr. 6. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!