Repülőre fel lehet vinni telefontöltőt és fülhallgatót?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanok válaszoljanak akik az elmúlt 1-2hónapban repültek.
Apukám úgy emlékszik hogy nem , de szerintem hülyeség.
2017. dec. 23. 19:30
2/8 anonim válasza:
Apukad nem tudom hogyan emlekezhet ilyenre, mert sose volt ilyen tiltas. Tolteni nem tudsz menet kozben, de zenet hallgatni barmikor.
3/8 anonim válasza:
Mindkettőt tudtam, plusz powerbankot, kozelmultban, charterjárat volt
4/8 anonim válasza:
Apukád azzal keveri, hogy repülés üzemmódba kell tenni (illetve régen amikor nem volt ilyen a telefonokon akkor kikapcsolni).
5/8 anonim válasza:
Nézd meg a reptér oldalát, mert az utobbi idökben az akuk kigyulladása miatt, több akus dolgot nem lehet felvinni.
Füllhallgatot, ami nem akus, hanem vezetékes azt simán fellehet vinni. A sima telefontöltöt is fellehet vinni, de kamerákhoz akut általában nem.
De a reptét nézd meg mit ír, mit nem lehet felvenniu.
6/8 anonim válasza:
Van olyan repülő amelyen van USB csatlakozó minden háttámlán, úgyhogy lehet töltőre is rakni telefont/tabletet.
7/8 anonim válasza:
Azért emlékszik így apád mert nem akarja hogy vigyél telefont és azt nyomjad végig...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már nem aktuális a kérdés:), egyébként tényleg előfordult apukámmal hogy elvették tőle mert hogy “folytó eszköz” , de ennyi erővel ha valakit nagyon meg akarok folytani megoldom:D
2018. jan. 14. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!