Nyers húst feladott poggyászban lehet-e bevinni repülővel Angliába?
Figyelt kérdés
Először utaznék repülővel,és magamban is utaznék,így nem tudom a dolgok menetét. Nagyjából tisztában vagyok azzal mit lehet kézipoggyászban illetve feladott poggyászban szállítani,viszont kellene vigyek páromnak kb.5 kg nyers húst itthonról és nem tudom azt lehet-e szállítani? Illetve ha valaki elmondaná az egész utazás menetét itthonról Angliába (Lutton),hogy hol mit kell csinálnom azt nagyon megköszönném :) Wizzair-el utazok egyébként.2018. dec. 16. 23:09
1/6 anonim válasza:
Nyers hús nem lehet még feladott poggyászban sem. Én sem értem, hogy minek, mert itt is mindenféle hús kapható, néha olcsóbb mint otthon. Akár valamelyik nagyobb üzletben vagy farmon közvetlen a farmertől is lehet vásárolni.
2/6 anonim válasza:
Ha EU-ból lépsz be, akkor szabad hozni nyers húst. Az előző válaszolók nem tudom honnan veszik, hogy nem szabad.
Azt én sem értem mi szükség van erre.
3/6 anonim válasza:
Eu-n belül szabad, EU-n kívül nem szabad, de amúgy szerintem értelmetlen és felesleges plusz költség mivel gondolom ruhát is szeretnél vinni magaddal ugyh jól rá fogsz fizetni a plusz kg-okra
4/6 anonim válasza:
Szabad bevinni az EU-ból, kivéve persze bizonyos állategészségügyi vagy élelmezésügyi vészhelyzeteket, bár akkor valószínűleg már a boltban sem tudnád megvenni itthon az adott terméket. Arra azért számíts, hogy a hűtési lánc megszakad, különösen nyáron nagy a kockàzata, hogy megromlik.
5/6 anonim válasza:
Lehet, de minek? Mivel nincs folyamatosan hűtve, sőt, változó hőmérsékleten lesz órákig, megromlik.
6/6 anonim válasza:
Kiolvadna kb teljesen sajnos, mivel hamarabb is kell erkezned kb 2 órával az indulás előtt (itt teljesen futott térben varakozni sokat..) . 5 kg talán 2 kg ha azonnal megsüt még jó lehet, de a maradék 3? Visszafagyasztani nem ajánlott. Vagy ha az 5 kg-t azonnal elkészíti, es a repülőn sincs túl meleg. Tudnék mondani példát, amikor rendesen túlfűtik az utasteret (ez akaratlanul is melegebb hőmérsékletet generálhat a poggyásztérben). Szóval akár túl is elhetik a husik, de nem eri meg kockáztatni :( mivel 5* kb 1500 ft eléggé penzkidobas lenne 😔 főleg hogy a feladatot poggyasz jegy az első lépcsős ár is 2600 körül es 10 kg a max. Kb 5 kg lenne a többi dolgodnak.. Hát megprobalni meglehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!