Milyen ételeket lehet felvinni a kézi poggyászban a gépre, amibe tuti nem kötnek bele? (1 kg almát pl lehetne? )
Figyelt kérdés
mivel folyadékot ugyebár nem lehet, az alma meg jó szomjoltó, lehet ez alternatív megoldás?2018. okt. 24. 15:56
1/8 anonim válasza:
A normál társaságok adnak italt ingyen. A fapados meg nem megy messzire. 3-4 órát ki lehet birni evés-ivás nélkül. Ha mégsem, akkor vegyél a biztonsági ellenörzés után vizet.
2/8 A kérdező kommentje:
5 órát megy a gép
2018. okt. 24. 16:10
3/8 anonim válasza:
Üres flakont, kulacsot vihetsz. Viszel plussz tablettát és a bizonsági ellenőrzés után a mosdóban megtöltöd a flakont vízzel.
Vagy veszel a tranzitban, bár elég drága.
4/8 anonim válasza:
Ha Schengenen belül maradsz vihetsz kvázi bármit. A folyadékra megoldás amit fentebb írnak.
5/8 anonim válasza:
Lehet am a repteren is vizet kapni. Es nem, nem aranyarban.
6/8 anonim válasza:
Tehát Dubaiba vagy Tenerifére repülsz, de egy kéteurós vízen tervezel spórolni. Nem értem én ezt a világot.
7/8 anonim válasza:
Nem értem én sem, hogy aki kiadja a több tízezret/százezret a repülőjegyre, utazásra, az miért egy kg almával akar szórakozni? Komolyan, fáj kiadni pár euro-t, amíg várakozol?
Ennél már csak a szemeteszsákos srác volt a jobb, hogy ő azt használja kézipoggyásznak, "mert hát minek vegyen drága táskát" :DD
8/8 anonim válasza:
Szerintem ezek együtt utaznak, a kérdező biztos a baratnoje. Egyiknel a szemetes zsak lesz, a masiknal meg egy szatyorban egy kilo alma, hogy ne szomjazzanak meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!