Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ilyenkor mit tegyek? Elmarad...

Ilyenkor mit tegyek? Elmarad az utazás, önhibámon kívül?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kérlek segítsetek mert nagyon el vagyok most keseredve. Buta fejjel egy online repjegyes oldalon vettem anno jegyet és online check-et választottam mellé.

Ma negyed hat után jött is egy email "A foglalásával és az Online Check-in szolgáltatással kapcsolatban szeretnénk elkérni Öntől az utazási okmányának következő adatait" akárhogy próbálok válaszolni a feladó e-mail címre,folyamatosan visszadobja nekem "Undelivered Mail Returned to Sender".

Ügyfélszolgálat holnap reggel 9től van telefonon, felhívom őket,de a gép szombat reggel indul..

Reggelig megöl az ideg :'(

Valami ötlet? (eSky-ról van szó..)

2018. dec. 20. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az online chekc-in-t a légitársaság oldalán kell csinálnod nem az iroda oldalán.

Amit tehetsz a légitársaság oldalán nézd meg, hogy betudsz-e lépni az adataiddal, tudsz-e check-int csinálni. Miután megvetted a jegyet már nincsen szükséged az oldalra, csak a légitársaság oldalára.

2018. dec. 20. 19:25
 2/16 A kérdező kommentje:

Online csekkolás

Nem kell fejben tartania az utasfelvétel napját és időpontját, mi megtesszük Ön helyett. Amint lehetővé válik azonnal becsekkoljuk Önt, és legkésőbb 8 órával az indulás előtt elküldjük a beszállókártyáját.

2018. dec. 20. 19:28
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Én akár hányszor online vettem repjegyet mindig külön a légitársaság oldalán kellett becsekkolnom.
2018. dec. 20. 19:30
 4/16 A kérdező kommentje:

Amit bemásoltam a jegyemhez tartozó megjegyzés volt. A társaság oldalán megnéztem a jegyemet ahol azt írja: "Check-in opens: 13 hours 51 minutes"

Illetve ezt is írták korábban: "A beszállókártyák az ön által megadott e-mail-címre lesznek elküldve legkorábban 48 órával és legkésőbb 8 órával az indulási idő előtt." Ezzel kapcsolatban jött ma a levél, ahol utazási okmány adatait kérik válasz levélben,de itt a bibi a válaszlevél visszajön rossz címzet miatt.

2018. dec. 20. 19:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Ha be is csekkolok majd a társaság oldalán,ha nem kapok meg email-ben a beszállókártyát nem érek vele semmit.
2018. dec. 20. 19:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha be is csekkolok majd a társaság oldalán,ha nem kapok meg email-ben a beszállókártyát nem érek vele semmit. - miert ne kapnad meg? sose utaztal meg?

Ha a legitarsasag oldalan becsekkolsz, akkor ott azon az oldalon meg is kapod a beszallo kartyat!!

2018. dec. 20. 20:06
 7/16 A kérdező kommentje:

Egyszer jópár éve,de azt az iskola intézte nekünk,úgyhogy mondhatni nem. Írtam nekik egy emailt az oldalukon keresztül ha nem jön válasz reggel,felhívom őket.

Megpróbálok majd becsekkolni a társaság oldalán,köszönöm a segítséget mindenkinek.

2018. dec. 20. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan válaszlevélben kérik az adatokat? Nincs valami link, amire rákattintva a megfelelő oldalra visz?
2018. dec. 20. 22:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nem elérhető az online check-in azért van ez. Általában 24 órával előtte lehet becheckkolni. Melyik légitársaságrol van szó?
2018. dec. 20. 22:11
 10/16 A kérdező kommentje:

Nincs link a levélben,csak arra kérnek,hogy válaszoljak ami így esélytelen. Írtam nekik egy levelet az oldalukon ezzel kapcsolatban.

Turkish Airlines, reggel amint elkezdődik a csekkolás megpróbálok becsekkolni, addig hátha válaszolnak is majd. Később okosabb leszek.

2018. dec. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!