Ilyenkor mit tegyek? Elmarad az utazás, önhibámon kívül?
Sziasztok.
Kérlek segítsetek mert nagyon el vagyok most keseredve. Buta fejjel egy online repjegyes oldalon vettem anno jegyet és online check-et választottam mellé.
Ma negyed hat után jött is egy email "A foglalásával és az Online Check-in szolgáltatással kapcsolatban szeretnénk elkérni Öntől az utazási okmányának következő adatait" akárhogy próbálok válaszolni a feladó e-mail címre,folyamatosan visszadobja nekem "Undelivered Mail Returned to Sender".
Ügyfélszolgálat holnap reggel 9től van telefonon, felhívom őket,de a gép szombat reggel indul..
Reggelig megöl az ideg :'(
Valami ötlet? (eSky-ról van szó..)
Az online chekc-in-t a légitársaság oldalán kell csinálnod nem az iroda oldalán.
Amit tehetsz a légitársaság oldalán nézd meg, hogy betudsz-e lépni az adataiddal, tudsz-e check-int csinálni. Miután megvetted a jegyet már nincsen szükséged az oldalra, csak a légitársaság oldalára.
Online csekkolás
Nem kell fejben tartania az utasfelvétel napját és időpontját, mi megtesszük Ön helyett. Amint lehetővé válik azonnal becsekkoljuk Önt, és legkésőbb 8 órával az indulás előtt elküldjük a beszállókártyáját.
Amit bemásoltam a jegyemhez tartozó megjegyzés volt. A társaság oldalán megnéztem a jegyemet ahol azt írja: "Check-in opens: 13 hours 51 minutes"
Illetve ezt is írták korábban: "A beszállókártyák az ön által megadott e-mail-címre lesznek elküldve legkorábban 48 órával és legkésőbb 8 órával az indulási idő előtt." Ezzel kapcsolatban jött ma a levél, ahol utazási okmány adatait kérik válasz levélben,de itt a bibi a válaszlevél visszajön rossz címzet miatt.
Ha be is csekkolok majd a társaság oldalán,ha nem kapok meg email-ben a beszállókártyát nem érek vele semmit. - miert ne kapnad meg? sose utaztal meg?
Ha a legitarsasag oldalan becsekkolsz, akkor ott azon az oldalon meg is kapod a beszallo kartyat!!
Egyszer jópár éve,de azt az iskola intézte nekünk,úgyhogy mondhatni nem. Írtam nekik egy emailt az oldalukon keresztül ha nem jön válasz reggel,felhívom őket.
Megpróbálok majd becsekkolni a társaság oldalán,köszönöm a segítséget mindenkinek.
Nincs link a levélben,csak arra kérnek,hogy válaszoljak ami így esélytelen. Írtam nekik egy levelet az oldalukon ezzel kapcsolatban.
Turkish Airlines, reggel amint elkezdődik a csekkolás megpróbálok becsekkolni, addig hátha válaszolnak is majd. Később okosabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!