Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kézipoggyász helyett szemetesz...

Kézipoggyász helyett szemeteszsák ciki?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja hogy gáz hogy szemeteszsákot viszek magammal kézipoggyász helyett a Kanári szigeteki utunkra. Pedig én mindig így repültem. Állandóan változnak a szabályok most akkor fél évente vegyek új táskát meg bőröndöt? Ebből meg csak letekerek egyet aztán szevasz. Mindig kéznél van, meg begyűröm bárhova.

2018. okt. 19. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

A szemeteszsák egyszerűen igénytelen, nem oda való. Ez olyan, mint, hogy egy lepedőt is magad köré tudsz tekerni, és abban is kimehetsz az utcára ruha helyett, mégsem teszed meg, mert nem illik. (Meg persze férfiként kevésbé is hasonlít az általános viseletre.)

A szemeteszsáknak is van kulturált "változata", ilyen például a tornazsák szabású táska (bár feltételezem nem tudsz varrni, nagy méretűt pedig biztos nehezebb találni), a vászontáskák, sőt, akár az egyszerű nejlonzacskó is. A szemeteszsák viszont nem erre való.

2018. okt. 20. 15:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Legalább egy duty free-s szatyrot szerezz, azt nem ciki felvinni és abba is fér annyi.
2018. okt. 21. 15:38
 23/27 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem szemeteszsák nélkül is látják majd, hogy proli vagy.
2018. okt. 22. 17:08
 24/27 anonim ***** válasza:

Mikor mentek? én is megyek a kanárira hamarosan :)

Egyébként szerintem nem gáz, ha megengedik. Annyi mindenre díjat számítanak fel, hogyha egyszer beindul ez az ,,inkább szemeteszsákkal utazunk'' sztrájk én beszállok :D a szemeteszsáknak kör alakja van, nekik meg ilyen 25*20*40-es szabványos feltételeik, valahogy 30*30*25 valahány, msot ez mindegy. bár biztos meglehet oldani, hogy egyik ,,oldala'' se lépje túl :D egyébként meg tényleg megértem, én a 2 táskát 12ezerért vettem :D oké igényes, de azért sok pénz is..lehet lemondanék az igényességről ha biztosra tudnám, hogy a kukászsák is engedélyezett xD jó utazást!

2018. okt. 24. 15:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Az igényes ám hasonló megoldás egy duffel bag, hogy a csudába van az magyarul? [link] nem kell legyen zsebe meg semmi.
2018. okt. 28. 18:12
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 sporttáska
2018. okt. 28. 22:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy trollkérdés-e, de ha nem, én biztos nem utaznék veled egy társaságban, a szemeteszsák iszonyatosan proli. Akkor már miért nem egy tote bag?
2018. okt. 29. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!