Kézipoggyász helyett szemeteszsák ciki?
A szemeteszsák egyszerűen igénytelen, nem oda való. Ez olyan, mint, hogy egy lepedőt is magad köré tudsz tekerni, és abban is kimehetsz az utcára ruha helyett, mégsem teszed meg, mert nem illik. (Meg persze férfiként kevésbé is hasonlít az általános viseletre.)
A szemeteszsáknak is van kulturált "változata", ilyen például a tornazsák szabású táska (bár feltételezem nem tudsz varrni, nagy méretűt pedig biztos nehezebb találni), a vászontáskák, sőt, akár az egyszerű nejlonzacskó is. A szemeteszsák viszont nem erre való.
Mikor mentek? én is megyek a kanárira hamarosan :)
Egyébként szerintem nem gáz, ha megengedik. Annyi mindenre díjat számítanak fel, hogyha egyszer beindul ez az ,,inkább szemeteszsákkal utazunk'' sztrájk én beszállok :D a szemeteszsáknak kör alakja van, nekik meg ilyen 25*20*40-es szabványos feltételeik, valahogy 30*30*25 valahány, msot ez mindegy. bár biztos meglehet oldani, hogy egyik ,,oldala'' se lépje túl :D egyébként meg tényleg megértem, én a 2 táskát 12ezerért vettem :D oké igényes, de azért sok pénz is..lehet lemondanék az igényességről ha biztosra tudnám, hogy a kukászsák is engedélyezett xD jó utazást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!