Kézipoggyász helyett szemeteszsák ciki?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja hogy gáz hogy szemeteszsákot viszek magammal kézipoggyász helyett a Kanári szigeteki utunkra. Pedig én mindig így repültem. Állandóan változnak a szabályok most akkor fél évente vegyek új táskát meg bőröndöt? Ebből meg csak letekerek egyet aztán szevasz. Mindig kéznél van, meg begyűröm bárhova.2018. okt. 19. 17:00
1/27 anonim válasza:
Hát elég gáz szemeteszsákkal utazni. Nekem erről a nagy igénytelenség jut eszembe. Persze változnak a szabályok, de nem kell mindig új bőröndöt/táskát venni. Én 10 éve ugyanazt a bőröndöt cipelem az egész világon ha utazok.
2/27 anonim válasza:
Engem nem érdekelne, hogy ciki vagy sem, de gyakorlatban elég sok hátránya van a szemeteszsáknak.
- könnyen kiszakad, amikor dobálják
- nincs tartása, így komolyan gyűrődhet vagy összetörhet, amit beleteszel
- ha le kell adni a kézipoggyászt, komoly probléma lehet, ha többen utaztok szemeteszsákkal - összecserélhetőek, nehéz felismerni a sajátodat
3/27 anonim válasza:
Kézipoggyász? Úgy érted hátizsák helyett inkább szemeteszsákot viszel?
Hát az elég gáz.
4/27 A kérdező kommentje:
kézipoggyászként használom ahogy fent írtam, úgy meg nem dobálják. Nem a legvékonyabbat használom, és pont az a jó benne hogy össze lehet nyomni és nem foglal el semmit a hasznos térből, míg egy akármilyen kisméretű kézipoggyász a sok zsebeivel gyakorlatilag alig hagy hasznos pakolható térfogatot.
2018. okt. 19. 17:19
5/27 anonim válasza:
Havonta többször repülök, es evek ota egyetlen borondom van. Az elmult nagyjabol 150 alkalommal nem volt belole soha semmi problema egyetlen tarsasagnal sem. Ezert szamomra igenis kellemetlen lenne a hulyeseged.
6/27 anonim válasza:
Ha ez a stílusod része, lelked rajta, de nem fogsz tőle igényes embernek tűnni. A nagy kérdés, hogy ez téged érdekel-e?
7/27 A kérdező kommentje:
Nem igazán, nekem ez a kényelmes, én sem erőltetem ezt másra ezért is fura hogy ez valaki szerint ciki. Előző barátnőmet pl totál nem érdekelte, a baráti társaságom szintén nem szól érte.
2018. okt. 19. 18:46
8/27 anonim válasza:
Akkor miért nem veszel egy hátizsákot? Az is könnyű, akár össze is lehet hajtogatni, és sokkal igényesebb mint egy szemeteszsák.
9/27 A kérdező kommentje:
mutass egyet ami a 35*20*20-ba belefér és pár cucc bele is fér. Szemeteszsákba simán belerakok egy heti cuccot, és belefér a mérethatárba.
2018. okt. 19. 19:29
10/27 anonim válasza:
Mit nem értesz azon hogy egy hátizsákot is összetudsz préselni olyan méretre amire kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!