Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ez nagyon ciki helyzet?

Ez nagyon ciki helyzet?

Figyelt kérdés
Hazafelé tartottam ma a berlini reptéren, már a beszállókapunál álltam és elkezdett vérezni az orrom és bepánikoltam hogy emiatt ne engedjenek fel, de szerencsére nem volt gond mert nem vették észre. Ha legközelebb ilyen előfordul lehet e gond, tehát megtagadhatják e orrvérzés miatt a beszállást?
2018. júl. 2. 23:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy miért tagadnák meg az orrvérzés miatt a beszállást? Miért agyalsz ilyen hülyeségeken???
2018. júl. 3. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi a biztonsági kockázat szerinted abban, hogy vérzik valakinek az orra?

Maximum azt tudom elképzelni, hogy erősebb orrvérzés esetén inkább elkísérnek az elsősegélynyújtó helyre, majd utána ellenőriznek és a csomagodat is félrerakjak. Nagyobb reptéren ez lehet, hogy a géped lekésését jelenti, az màr mondjuk kellenetlen - de véletlenül sem ciki.

2018. júl. 3. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!