Veletek fordult már elő ilyen ciki helyzet? Ha igen, mit tettetek?
Volt egy kisebb buli a barátaimmal, és egy kicsit többet ittam a kelleténel.
Egy kis idő vacilálás után azt mondatam a barátnőmnek, hogy szerelmes vagyok a bátyám haverjába. Csak a baj az, hogy ez eggyáltalan nem így van. Nagyon zavar, hogy bulin jelenlèvők is azt hitték, hogy nekem tenyleg bejön a srác, és nem bírom velük megértetni h nem jön be. A lényeg, hogy elég kellemetlenül érzem magam amiatt amiket mondtam. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen? Veletek fordult már ilyen elő? Hogyan oldottátok meg?
Igen, velem is előfordul, hogy efféle hülyeségeket beszélek részegen. :D Hiába mondják, hogy részeg ember nem hazudik, én mégis elég sűrűn mondok olyasmiket, amiket egyáltalán nem gondolok komolyan.
Ne foglalkozz vele, egyszerűen ne beszélj róla. Hidd el, a többieket nem érdekli amit mondtál, abszolút nem gondolnak rá. Szóval felesleges emiatt paráznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!