Ciki ha lány létemre megtetszik egy fiú póló és azt felpróbálom a boltban?
18 éves vagyok és nem szeretem az olyan lányos ruhákat amit a mai tini csajok hordanak. Én olyan más vagyok mint a többi lány.
Egyszer volt hogy egyedül vásároltam és megtetszett egy férfi feliratos póló és felpróbáltam. A boltban volt egy csapat srác azok egyből elkezdtek cikizni emiatt (beszóltak,csúnyát mondtak) olyan kínos volt.
Kezdem azt érezni hogy nem lehetek az aki vagyok.. :(
Ez szerintetek is baj??
Nem gáz!
Én S-es férfi kapucnis , cipzáras fölsőt vettem, mert sötétebb színűt akartam és a női részlegen nem volt.
Cikibb amikor a pasi vesz fel női ruhát:D
Akik beszólnak, azoknak az IQ szintjük a béka feneke alatt van. Vedd fel amit akarsz, ne zavarjon, hogy emiatt beszólnak. Inkább ez, minthogy úgy öltözz, mint egy útszéli:)
Nekem is van férfi osztályról sapim... Ha ilyen a stílusod, akkor bátran vegyél onnan! Egy tippem azért lenne:
Ha a férfi ruhák stílusa tetszik, biztos találsz olyan boltot neten, ahol pasis ruhák vannak, viszont a szabásuk jobban illik egy nőhöz. Ha viszont pont a lazaságuk és nagyságuk tetszik, akkor a férfi részlegen a helyed! :)
Engem boldogsággal tölt el, ha valaki nem a ,,tucat" kategóriába tartozik... :-D
Köszönöm szépen !! (azt hittem velem van baj)
Utolsó!!!~te valami divatszakértő vagy!!!!! Köszi♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!