Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok erről mi a véleményetek?

Lányok erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és szőrös a mellkasam, mi a véleményetek arról hogy szőrös, és arról hogy bármilyen pólóból kilátszik a szőr a nyakamnál, tetszik ez nektek.

köszönöm

2016. máj. 6. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
nem, szedd le ! 15L
2016. máj. 6. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

A barátomnak is szőrös a mellkasa, engem nem zavar meg őt sem, mondjuk neki nem lóg ki a pólójából.. ha kilógna megkérném, hogy szedje le, de így semmi kifogásom ellene.

20/l

2016. máj. 6. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedd le. Ha csak nem vagy olyan, mint a jeti, akkor a természetes a legjobb.
2016. máj. 6. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

ha nagyon kilog akkor sztem szedd le min. borotvaval

de ha csak egy kicsit akkor szerintem hagyhatod

engem nem zavarna

2016. máj. 6. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten zavarna. Ha lehetne, én leszedetném veled, de ha te nagyon nem akarnád, akkor legalább annyira, hogy a pólóból ne látszódjon ki. De egyébként ez attól is függ, hogy mennyire illik hozzád. Én nagyon nem szeretem, ha valaki szőrös, de azért vannak emberek, akiknek jól áll.
2016. máj. 7. 00:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedd le. Teljesen természetes, hogy ott van, és sokkal férfiasabb is, mint azok a srácok, akik babapopsi símaságúra borotválkoznak mindenhol
2016. máj. 7. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!