Kézipoggyász helyett szemeteszsák ciki?
10
összetudom, csak akkor túl sok használható hely nem marad.
Látom az olvasás nem erősséged. Én is összegyűrök bármekkora hátizsákot a szükséges méretre csak akkor a cuccaim nem férnek bele. Itt most nem arról van szó, hogy az ülés alá befér-e, oda is bármit be lehet gyűrni, hanem arról hogy a fapadosok most szigorítanak hogy a fizetős plusz szolgáltatások felé tereljenek, ezért egyre kisebb a kézipoggyász, meg egyre gyakrabban ellenőrzik majd hogy tényleg akkor-e. Én meg nem szeretek ilyesmivel vergődni szemeteszsák aztán szevasz. Az mindig kéznél van az nem foglal helyet a hasznos térfogatból, mert ha egy nagyobb hátizsákot összegyűrsz 35*20*20-ra akkor a hasznos térfogat háromnegyedét maga a táska tölti ki. Ha meg kisebb hátizsákkal mész az meg pl nincs 20 centi mély cserébe magasabb tehát egyik irányba ki sem tudod tölteni a megengedett határt de azt is be kell gyűrni szóval azzal sem marad hasznosítható helyed. Én nem egy hátizsákot akarok vinni hanem a cuccaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!