Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kézipoggyász helyett szemetesz...

Kézipoggyász helyett szemeteszsák ciki?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja hogy gáz hogy szemeteszsákot viszek magammal kézipoggyász helyett a Kanári szigeteki utunkra. Pedig én mindig így repültem. Állandóan változnak a szabályok most akkor fél évente vegyek új táskát meg bőröndöt? Ebből meg csak letekerek egyet aztán szevasz. Mindig kéznél van, meg begyűröm bárhova.

2018. okt. 19. 17:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%
Ez egy kamu kérdés.
2018. okt. 19. 19:49
 12/27 A kérdező kommentje:

10

összetudom, csak akkor túl sok használható hely nem marad.

2018. okt. 19. 20:22
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
A baráti köröd elfogad ketyósnak, a jelenlegi barátnőd meg joggal nem akar égni miattad. Elvégre gondolom nem sok másik embert látsz szemetes zsákkal utazni. Innentől kezdve pedig nem, nem lesz és nem is volt normális. :) Akármennyire is kiállsz magad mellett.
2018. okt. 19. 21:15
 14/27 anonim ***** válasza:
pedig igaza van . Szíve joga , kösz a tippet én is ki foom próbálni.
2018. okt. 19. 21:43
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
# 13 ezzel a gondolkodssal még mindig az ősorban lennénk.
2018. okt. 19. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:
őskor
2018. okt. 19. 21:44
 17/27 anonim ***** válasza:
30%
Kamuuuu
2018. okt. 20. 00:12
 18/27 anonim válasza:
Rogton tudni fogjak hogy valami balkan szar orszagbol jottel. :D
2018. okt. 20. 02:26
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, bár mint mondtam, abszolút a te döntésed, de látom felmerült a hátizsák méretének kérdése, mint esetleges befolyásoló tényező. Én egy Osprey Escapist 35-öt használok és ha nem grafittömböket szállítok vele, simán össze lehet nyomni akkorára, hogy befér az előttem lévő ülés alá (ami ugye az általad említett poggyászkeretet is meghatározza). Olyan kisebb gépeken sem volt probléma, mint az Embraer 175 vagy az ATR 72 és hétfőn le lesz próbálva a még kisebb ATR 42-re is.
2018. okt. 20. 04:40
 20/27 A kérdező kommentje:

Látom az olvasás nem erősséged. Én is összegyűrök bármekkora hátizsákot a szükséges méretre csak akkor a cuccaim nem férnek bele. Itt most nem arról van szó, hogy az ülés alá befér-e, oda is bármit be lehet gyűrni, hanem arról hogy a fapadosok most szigorítanak hogy a fizetős plusz szolgáltatások felé tereljenek, ezért egyre kisebb a kézipoggyász, meg egyre gyakrabban ellenőrzik majd hogy tényleg akkor-e. Én meg nem szeretek ilyesmivel vergődni szemeteszsák aztán szevasz. Az mindig kéznél van az nem foglal helyet a hasznos térfogatból, mert ha egy nagyobb hátizsákot összegyűrsz 35*20*20-ra akkor a hasznos térfogat háromnegyedét maga a táska tölti ki. Ha meg kisebb hátizsákkal mész az meg pl nincs 20 centi mély cserébe magasabb tehát egyik irányba ki sem tudod tölteni a megengedett határt de azt is be kell gyűrni szóval azzal sem marad hasznosítható helyed. Én nem egy hátizsákot akarok vinni hanem a cuccaimat.

2018. okt. 20. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!