Ciki egy éjszakás osztálykirándulásra kis bőrönddel menni? :D
14 éves lány vagyok. Hargita megyei, Kolozsvárra mennénk kirándulni (7. oszt.), gondoltam, hogy megyek a sulis táskával, dr sehogy se elég, pedig csak egy éjszaka az egész. Elég sok cuccot viszek majd, valószínűleg hülyének néznek bőrönddel, de:
-először is az utazásra kell egy outfit
-megyunk színházba, oda viszek két ruhát, mert meg nem tudom, melyiket veszem fel, ehhez viszek két fekete harisnyát, ha az egyik elszakadna,meg testszínűt, attól függően, hogy melyik ruhát veszem+cipő ide is
-a vacsihoz kell egy outfit, háromnegyedes ujjuval+cipő
-pizsama
-masnapra outfit, az esti cipővel, de viszek +rövid nacit ha jó idő lesz, ez utazós nap.
-ezen kívül meg viszek 2 rovidujjut a biztonság kedvéért, meghogy milyen kedvem lesz.
-król vigyek egy plusz elegánsabb kabátot a színházba
-fehernemuk, zokni, törölköző, neszesszer, töltők, szelfibot, is kell.
Meg még vinnek egy oldaltaskat telefonnak,fülesnek,víznek meg kajának is.
Sok ez? Szerintem kell ennyi, viszont egy sima sulis táskába nem fér bele. Egy kisebb bőrönddel mennék, nevetséges?
Nincs sporttáska:(
Utolsó, jó ötlet:D xDD
Ez nevetséges, már ne is haragudj.
Két napra pontosan elég:
- 1 rövidgatya, 2 póló
- 1 pulcsi, 1 hosszú gatya + esőcucc
- 1 szoknya-másmilyen felső színházba (plusz egy topánka - harisnya minek, meleg van)
-utazási outfit jó
-színházba inkább szerintem otthon döntsd el, melyiket vidd
-vacsihoz szerintem elegendő ugyanaz, mint az utazós volt; vagy nemtom, mikor akarsz lezuhanyozni; de szerintem simán visszaheted az utazósat is
-Hát nemtom, a két rövidujjú az még lehet oké ha másnapra egy, és plusz egy.
-elegánsabb kabát minek, ott úgyis van akasztó, meg fűtenek; amúgyis lehet, hogy egy kabát sem fog kelleni, de te azért elcipelsz kettőt:)
-Másnapra outfit szerintem ugyanaz az előző napi utazós ruhád megteszi, úgyis megint beleizzadsz, majd otthon kimosod; pólót meg bugyit azért természetesen vegyél tisztát.
-Szelfibot nem kell. :D; kicsi oldaltatyó az még jöhet akár, az még jól tud jönni; de az se felétlenül szükséges, de az még lehet okés.
:)
*-ja meg még igen, a kaja, az is maradhat mindenképpen természetesen:)
Cipőnek szerintem jó egy sima fekete edzőcipő/ még akár fehér tornacipő is:D Abból se kell kettő. Nekem pl van olyan fekete, bőr edzőcipőm, ami elmehet akár alkalminak is. :)
Ja és a papucs az is maradjon mindenképp a felsorolásban; túl sok minden nem kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!