Nektek is volt már olyan, hogy nem volt kedvetek elmenni egy osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akarok elmenni.. nem is fogok,csak kíváncsi vagyok hogy veletek volt e már ilyen,vagy velem van e a baj..2017. jún. 22. 16:53
1/3 anonim válasza:
Nem volt ilyen velem. Talàn csak 6 évesen volt, hogy eltört a mécses indulás előtt, de akkor voltam először tàvol a családomtól éjszakára.
2/3 anonim válasza:
Teljesen igazad van, ne menjél.
Sokkal jobb dolog otthon duzzogni, csipszet zabálni és fészbúkozni,
mint a többiekkel kirándulni, fagyizni, hülyéskedni, fotózkodni, új élményeket gyűjteni, azaz világot látni.
Nekik lesz majd miről beszélgetni évek múlva is, amihez te hozzá sem tudsz majd szólni.
3/3 anonim válasza:
13 év általános + középiskola alatt egyetlen egyszer sem akartam menni osztálykirándulni. Általánosban muszáj volt, gyűlöltem minden pillanatát az összesnek, középiskolában már nem mentem.
A barátaimmal iskolán kívül is sokat lógtunk együtt, kirándultunk is, nekem ez bőven elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!