Csak én nem akarok menni osztálykirándulásra, ezek után ugye nem tagad ki az osztályom?
Csak én nem akarok menni. 2 napos lenne, egy éjszakával. A barátaim mind mennek. De nekem annyi kedvem sincs ehhez az egész mint hosszába felvágni az ereimet...Meg ha elmennék is akkor is a szoba sarkában lennék egész végig és telefonoznék. Azt hiszem bobozni mennénk, meg valami bazilikát látogatni, meg vitorlás hajózni. Kifejezetten utálom a hajókat és a bobot. Bazilikát meg ki akar meglátogatni?! Egyszóval egy rakás szar lenne az egész. De persze hogyha tanulási időből menne akkor elmennék, de érettségi szünetben lesz, szóval a saját szabadidőmet b*sznám el.
Furcsa lesz ez a többieknek? Ezentúl mindenből ki fognak hagyni? Vagy mi?
15/L
Téged érdekelne, hogy ki nem megy osztálykirándulásra ha te mennél? Senkit se érdekel szerintem annyira.
De amúgy, tudom tudom, mindenki ezzel jön, hogy élvezd ki a fiatalkorod meg ilyenek, de tényleg nem rossz egy kis osztálykirándulás. És nem a bazilika vagy a program miatt, nem is emlékszem mik voltak. Viszont a társaságra emlékszem, meg hogy milyen jókat hülyültünk és kerestük a bajt. Ha a barátaid mennek és tényleg barátok, sokat lógtok együtt, én mindenképp ajánlom, hogy menj, mert jó buli szokott lenni. A bazilikázás meg szerintem nem több 1-2 óránál.
Úgy értettem, hogy az osztálykirándulás egyfajta szórakozás, nem kell tanulni. Azt furcsállom, hogy egy kevésbé jó szórakozás már ekkora gondot jelent számodra. Amikor én voltam iskolás, fel sem merült, hogy valaki ne menjen el az osztálykirándulásra. Azt hiszem, az osztályfőnökünk mondta is, hogy mindenki menjen.
Szóval nem egy megterhelő dolog, mégis akkora ellenszenvet vált ki belőled, mintha ez egy hatalmas szenvedés lenne. És ennél vannak keményebb, nehezebb dolgok is, erre említettem a munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!