Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Magyarországon miért nincs...

Magyarországon miért nincs belföldi repulőjárat?

Figyelt kérdés
Az összes szomszédunkban vannak belföldi járatok,amik müködnek is! Az Austrian Airlines jelenleg napi 3 járatot üzemeltet Bécs és Budapest között,(általábban 70-100 üléses Bombardier Q400,Fokker 70,Fokker 100 géppel),de elég sokszor van hogy jön 130+ üléses Airbus A319,Airbus A320,Airbus 321 és általában 240 euró oda-vissza! Bécs és Budapest autóval kb 2 óra 50 perc! Budapest és Debrecen pedig pár perccel több. (kb 2 óra 55 perc Budapest és Debrecen között az út autóval) Még Szlovákiában is müködik a Kassa-Pozsony repülőjárat ahol kb ugyan annyi ember él mint Magyarországon,illetve Romániában a Blue Air román fapados fog repülni Kolozsvár és Temesvár között,ami hasonló távolság mint BUD-DEB! Tényleg ennyire sajnáljuk a pénzt a jobn dolgokra,és ennyire sietünk mi magyarok? Köszönöm a hasznos válaszokat!
2016. szept. 4. 23:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
59%

És ez a kérdésed szempontjából miért is releváns...?

Ne minket szólj le, csak mert te nem tudsz se logikusan, se összeszedetten gondolkodni!

2016. szept. 5. 21:04
 22/33 A kérdező kommentje:
Inkább olvassátok el a kérdést jobban,hogy hol írtam hogy a VIE-BUD belföldi! SEHOL!
2016. szept. 5. 22:16
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért ezen vagy kiakadva... Sokan, sokféle szempontból megvilágították, miért nincs.

Te viszont még nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy hajlandó lennél-e mondjuk 15 ezer ft-ot kiadni egy egyirányú útra Bp-Debrecen között a mondjuk 5 ezer ft-os vonatköltség helyett? Ha vissza is akarsz jönni vele, akkor 30 ezer?

2016. szept. 5. 22:22
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen,én fizetnék 30.000 forintot a belföldi járatért!
2016. szept. 5. 22:31
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is örülnék egy belföldi járatnak, mert repülőb*zi vagyok, de a gazdagok és repülőmániások halmazának metszete nem elég nagy célközönségnek...

A VIE-BUD járathoz ne hasonlítsd, az egy ráhordójárat, azért is kerül hatvanezerbe, hogy ha csak Bécs a célpontod, akkor NE ezzel menj. Azért van, mert a cégnek nem érné meg indítani egy Budapest-Peking járatot, viszont ha kiviszi a pesti utast Bécsbe, akkor azzal megszerezte a pesti utasokat is magának (ők ugyanezt a BUD-VIE viszonylatot gyakorlatilag ingyen kapják a pekingi repülőjegyük mellé, mert egy 150 000-es jegyből nyilván nem tesz ki 60 000-et csak a Budapest-Bécs szakasz.) Debrecen egyrészt nem bonyolít akkora forgalmat, hogy megérje, másrészt aki debreceni, az így is ugyanannyi idő alatt Pestre ér, mint repülővel tenné.

2016. szept. 6. 03:09
 26/33 anonim ***** válasza:
67%

te kérdező, #20-ban mi az a hiszit, amit levágtál?

Érkezett 25 normális válasz, egy megjegyezte, hogy Bécs nem hazai- erre nem reagálsz semmire, nem köszönöd meg a válaszokat és "tipikusmagyarozol" Itt a gyakorin kezd tipikussá válni, hogy a kérdező hisztizik és nem köszöni meg a válaszokat. Hogy hungarikum-e azt nem tudom.

Próbálj meg normálisan viselkedni, mert különben az lesz a legkisebb problémád az életben, hogy miért nincs belföldi repülőjárat. Viszontlátásra!

2016. szept. 6. 08:34
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon belföldi legfeljebb Budapest-Debrecen viszonylatban lenne megvalósítható. De szerintem kevesen vennék igénybe, mivel a biztonsági ellenőrzés és a ki/be checkolás több időt venne igénybe, mint maga az út. A egész procedúra utazással együtt több lenne mint vonattal vagy autóval.
2016. szept. 6. 08:50
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk beindult a fantáziám és elgondolkodtam egy Debrecen-Balaton járaton, mert ezek legalább messze is vannak egymástól (más országban már mentem ekkora távot repülővel), csak aztán belegondoltam, hogy akiknek Debrecenben elég pénzük lenne arra, hogy repülővel menjenek nyaralni, azoknak a Balaton valszeg már nem akkora fless...
2016. szept. 6. 23:29
 29/33 A kérdező kommentje:
#26 válaszoló! Ilyen bunkó,figyelmetlen válaszokat minek köszönném meg? Az én életem az enyém,hogy milyen problémáim vannak,lesznek az CSAK RÁM TARTOZIK! Olvassátok el, a kérdést,hogy hol irtam azt,hogy a VIE-BUD belföldi aztán pattogjatok,hogy irtam-e azt vagy sem! Annak az 1-2 normális válaszolóknak köszönöm............
2016. szept. 6. 23:42
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Jól van na, senki sem akarja elvenni tőled a problémáidat.
2016. szept. 7. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!