Magyarországon miért nincs belföldi repulőjárat?
És ez a kérdésed szempontjából miért is releváns...?
Ne minket szólj le, csak mert te nem tudsz se logikusan, se összeszedetten gondolkodni!
Nem értem, miért ezen vagy kiakadva... Sokan, sokféle szempontból megvilágították, miért nincs.
Te viszont még nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy hajlandó lennél-e mondjuk 15 ezer ft-ot kiadni egy egyirányú útra Bp-Debrecen között a mondjuk 5 ezer ft-os vonatköltség helyett? Ha vissza is akarsz jönni vele, akkor 30 ezer?
Én is örülnék egy belföldi járatnak, mert repülőb*zi vagyok, de a gazdagok és repülőmániások halmazának metszete nem elég nagy célközönségnek...
A VIE-BUD járathoz ne hasonlítsd, az egy ráhordójárat, azért is kerül hatvanezerbe, hogy ha csak Bécs a célpontod, akkor NE ezzel menj. Azért van, mert a cégnek nem érné meg indítani egy Budapest-Peking járatot, viszont ha kiviszi a pesti utast Bécsbe, akkor azzal megszerezte a pesti utasokat is magának (ők ugyanezt a BUD-VIE viszonylatot gyakorlatilag ingyen kapják a pekingi repülőjegyük mellé, mert egy 150 000-es jegyből nyilván nem tesz ki 60 000-et csak a Budapest-Bécs szakasz.) Debrecen egyrészt nem bonyolít akkora forgalmat, hogy megérje, másrészt aki debreceni, az így is ugyanannyi idő alatt Pestre ér, mint repülővel tenné.
te kérdező, #20-ban mi az a hiszit, amit levágtál?
Érkezett 25 normális válasz, egy megjegyezte, hogy Bécs nem hazai- erre nem reagálsz semmire, nem köszönöd meg a válaszokat és "tipikusmagyarozol" Itt a gyakorin kezd tipikussá válni, hogy a kérdező hisztizik és nem köszöni meg a válaszokat. Hogy hungarikum-e azt nem tudom.
Próbálj meg normálisan viselkedni, mert különben az lesz a legkisebb problémád az életben, hogy miért nincs belföldi repülőjárat. Viszontlátásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!