Utaztál már kisgyerekkel Dubaiba Wizz Air járaton vagy
más hasonló távolságú helyre fapadoson?
11/18 A kérdező kommentje:
Illene tudnom, hogyan reagál egy 6 éves gyermek egy repülőúton. Zseniális eszmefuttatás! Illett volna megfigyelnem.Nem is értem magamat, miért nem erre koncentráltam minden egyes utazáson?? Illemleckék 1.rész. Remélem, lesz folytatás. :) Látom, nagyon egymásra hangolódtatok újpr.kussal!(nem, nem elírás):)) Tán csak nem együtt értelmezitek a szöveget? :)
12/18 A kérdező kommentje:
Mi is volt az eredeti kérdésem? Asszem, ez! "Szerintetek gyermekkínzó vagyok, ha 6 éves gyermekemet Dubaiba cibálom a hőségbe?" Nem? Nem ez volt? Várjál, várjál, mingyá eszembe jut. Ja megvan! Szerintetek sznob újproletariátus vagyok, ha Dubaiba megyek? Ez se az? Ne hülyéskedjetek! Akkor mi a lóf...t kérdeztem?
Hajnali fél 2-től egészen 2 óráig ezen rágtad magad?
Szörnyű, hogy egy ilyen kis semmiség hogy tudja marni a kis érzékeny lelkedet.
2016. júl. 18. 15:58
14/18 A kérdező kommentje:
Nahat!Te meg mindig itt? Mar majdnem azt hittem,kaptam egy uj, ertelmes valaszt valaki mastol. En kis naiv! Kezdesz emlekeztetni azokra a veszett kutyakra, akik vicsorogva uldoznek egy bringast es a bokaja utan kapkodnak. Egy hatarozott oldalrugas sokat segit ilyenkor. Hat ennyire ram ragadtal te is?:)) Tudod, sajnos en mar foglalt vagyok... Ugyhogy keress magadnak valaki mast! Rengeteg szuper erdekes, csamcsognivalo kerdest talalhatsz meg itt. Nehogy kihagyd oket! Jo kis szaftos provokalas, az ugy kell az ember lelkenek! Ez a boldogsag mozgatorugoja! Profin csinalod! Ugyhogy hajra! Varnak a gyakori kerdesek! Mindenki oda lesz erted! :)) Szivelyes udv egy erzekenylelku,hisztis,sznob ujproletariatustol. Ferjem meg fog szakadni a nevetestol, ha ezt elolvassa. :))))))) Na, engem sem kell vigasztalni. :)) Bocs, de ekezetekre most nem futotta. Na, isten veled! De mi ez a furcsa erzes? Jaj, mar most kezdesz hianyozni! A francba! Tudod, mit, inkabb megis folytassuk! Irj, irj, irj! Es soha, de soha ne hagyj el, kerlreeeeeeeek!!!
Mellettem múltkor egy másfél - 2 éves kislány ült, végigaludta szinte az egész utat, mikor meg ébren volt, a stewardess odajött játszani vele, teljesen jól érezte magát :)
A te fiad meg már nagy fiú, vigyél valamit amivel el tudja foglalni magát, aztán élvezzétek az utat ;) A WizzAirnél annyira kell figyelni hogy nem a fő Dubai reptérre mennek hanem valami félreeső kis helyre a sivatag közepén, ezt leszámítva viszont teljesen rendben volt szerintem a járat.
2016. júl. 19. 11:43
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat, felüdülés volt olvasni. Végre egy normális ember, aki a kérdésemre válaszol és nem provokál. :) Köszönöm a jótanácsot is a reptérrel kapcsolatban, igen, azt tudom, megnéztük, nem lesz vele gond. Épp tegnap vettem pár ilyen mágneses útijátékot kisfiamnak, meg viszünk könyvet, amőbázunk, úgyhogy majd eltelik az a pár óra. Még egyszer köszönöm! Szép nyarat neked!
Sajnálom, hogy ez ennyire tönkreteszi az életedet.
Nem tudom elképzelni, te máson is ennyire stresszelsz? Ennyire a lelkedre veszel ilyen dolgokat? Szar lehet így élni.
2016. júl. 20. 17:25
18/18 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. :)))
Kapcsolódó kérdések: