Hasonló tapasztalat "külföldre költözünk kisgyerekkel"?
Az én kislányom egy éves volt mikor kiköltöztünk angliába.Semmi probléma nem volt,én és apa ott voltunk neki,és ez volt a lényeg.Nagyon hamar megszokta a változást,nekünk sokkal nahezebben ment.
Nyelvtanárra pedig semmi szükség egy ennyi idős babának.
Sok szerencsét!
Nem a saját családom, hanem 2 baráti család, ahol a r kint született. Tehát ebben más: tök jó a gyereknek.
Egy egyéves, akivel már itthon elkezdtek foglalkozni angolul, (mire kimegy, már fog tudni beszélni) először nagyon furin nézett a gyerek az idegennyelv hallatán, de második órán már tökre nevetett, élvezte. hallja ő, hogy idegen nyelv, attól még, hogy nem tud beszélni. Amúgy ha szülők ottvannak a környezetváltozást igen hamar megszokja, hiszen neki a szülei igaziból a környezet :-)
Sok sikert!
Lányom Angliában született, még egész kicsi baba volt mikor átköltöztünk Franciaországba. Semmit nem vett belőle észre, a viselkedése nem változott meg.
Egy ennyi idős gyerek még nem fogja fel, a szobáját megszokja pár nap alatt. Az sem viseli meg mikor hazarepülünk, otthon is szépen elvan.
Nem tudom erre voltál-e kíváncsi, de más nem jut eszembe.
A mai 14.00-ás válaszolónak írnám:
Én hazavágyom. Akármilyen itt az élet, otthon sokkal jobb volt és mindig nagyon szomorúan jövök vissza. (Előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!