Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha egy repülőgép 250-nel...

Ha egy repülőgép 250-nel repül és 250-es a szembe szél is akkor a földhöz képest mekkora a sebessége?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 20:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nekem van agyhalaom, de kitol? Toled apam, mert ilyeneken akadsz fenn, hogy az egyik folyó 4 °C-os a másik 25 °C-os..

Eloszor is a peldam csak szemlelteto jellegu volt.

Masodszor k.urvara mindegy melyik milyen homersekletu, mert a surusegbeni kulonbseg uszas szempontjabol elhanyagolhato. Mellesleg a 4 °C-os-ban nem igazan uszkalnal mert visitva menekulnel ki belole ahogy csak tudnal..

Tudod eddig azt hittem, csak szorakozol velunk es turaztatod itt az agyunkat, de mar kezdem latni hogy te tenyleg degeneralt vagy.. Inkabb ezt probald ki: menj fel egy jo magas epulet tetejere es vesd le magad, kozben merd a sebesseged, hogy megtudd mennyivel csapodsz be! Sok sikert! ;)

2016. ápr. 24. 12:07
 32/34 A kérdező kommentje:

'4 °C-os-ban nem igazan uszkalnal mert visitva menekulnel ki belole ahogy csak tudnal'

Ba**d meg te azon akadsz fent, hogy 4 fokos vízben úgysem úszkálnék és én vagyok a hülye? Neked nem tűnik föl, hogy itt nem ez a lényeg?? Írhattam volna ezt az egész példát úszó ember helyett teljes tolóerővel haladó tengeralattjáróval is... Nem ez volt a lényeg te idióta.

'Masodszor k.urvara mindegy melyik milyen homersekletu, mert a surusegbeni kulonbseg uszas szempontjabol elhanyagolhato.'

Úszás szempontjából igen, de kialakuló max sebesség szempontjából nem.

Szóval inkább húzd meg magad, ha idegbeteg vagy senki sem kíváncsi itt a vergődésedre, érdekes más teljesen normálisan tudott válaszolni.

2016. ápr. 24. 12:14
 33/34 anonim ***** válasza:

Felhivnam szives figyelmedet, h az uszo ember peldajat EN hoztam fel, de latom nalad a rovid tavu memoriaval is baj van, meg a szemeddel is. Biztosan a Xanax mellekhatasa, vigyazz ne adagold tul mert ha meg ennel is hulyebb leszel, bekerulsz a rekordok konyvebe!!

Hajjaj..

2016. ápr. 25. 00:48
 34/34 A kérdező kommentje:
:D no comment
2016. ápr. 25. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!