Van valakinek tapasztala a Ryanair nevű légitérsasággal?
Figyelt kérdés
Amikor lefoglalatam a repülőjegyem, akkor nem választottam azt az opciót, hogy lesz egy 15 kg-os poggyászom is, amit leszeretnék majd adni, mivel nem vihetem fel a repülőre, mint kézipoggyászt. Utólag megcsináltam a foglalást erre is, elkérte a bankkártyaszámom és az adataimat, de semmi visszajelzést nem kaptam. Indulás előtt egy héttel kell kinyomtatni a repülőjegyet, akkor benne lesz az is, hogy lesz csomagom, amit leadok, és a reptéren kell kifizetni érte azt a bizonyos összeget, amit kérnek? Vagy hogy van ez? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztala, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem. :)2015. júl. 17. 17:13
31/32 anonim válasza:
Felhivod : Van taskam a foglalashoz?
Igen.-> minden oke.
Nem.-> az atutalas nem sikerult
-> lefagyott az oldalad/hibas adat.
Orvoslas -> telefonon hozzaadod dragan.
-> bongeszoelozmenyeket torlod, es Chrome-on megveszed.
32/32 csimbile válasza:
Ryanair sose utazz mert csak ráfázol :) ez a legroszabb választás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!