Van valakinek tapasztala a Ryanair nevű légitérsasággal?
Figyelt kérdés
Amikor lefoglalatam a repülőjegyem, akkor nem választottam azt az opciót, hogy lesz egy 15 kg-os poggyászom is, amit leszeretnék majd adni, mivel nem vihetem fel a repülőre, mint kézipoggyászt. Utólag megcsináltam a foglalást erre is, elkérte a bankkártyaszámom és az adataimat, de semmi visszajelzést nem kaptam. Indulás előtt egy héttel kell kinyomtatni a repülőjegyet, akkor benne lesz az is, hogy lesz csomagom, amit leadok, és a reptéren kell kifizetni érte azt a bizonyos összeget, amit kérnek? Vagy hogy van ez? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztala, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem. :)2015. júl. 17. 17:13
1/32 anonim válasza:
Igen, rajta lesz, de ha megnézed a weboldalukon a foglalásodat, akkor ott is látnod kell.
2/32 A kérdező kommentje:
És fizetni a reptéren kell érte? Mert csak a kártyám kódja kellett nekik.
Először csináltam magamnak foglalást, és még teljesen elvagyok veszve benne... :D Már annyit hívok nekik, meg e-mail-eket küldök, hogy már biztos az agyukra megyek... :D
2015. júl. 17. 18:26
3/32 anonim válasza:
Ezt most nem teljesen értem.
Mi az, hogy a kártyád kódja?
Levonták a pénzt?
4/32 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem :D A bankkártyán lévő számot kellett bemásolni + személyes adatokat...
2015. júl. 17. 19:35
5/32 anonim válasza:
Kérdező lépj be a Ryanair oldalára és nézd át a foglalásod, mert ha utólag adod hozzá a jegyhez a poggyászt, akkor is kártyáról vonják az árát, tehát ha nem vonták le a számládról az összeget, akkor valami nem jól sikerült.
6/32 A kérdező kommentje:
Ebből megint telefonálás lesz :D De köszi a válaszokat!!!
2015. júl. 17. 21:58
7/32 anonim válasza:
Nem értem mit nem értesz.
Nem tudod megnézni a foglalást?
8/32 anonim válasza:
Nézd meg, de nekem szállásfoglalásnál volt olyan, hogy nem kaptam visszajelzést, mégis sikerült.
9/32 anonim válasza:
Nem tudja megnézni vagy nem is veszi a fáradtságot.
10/32 A kérdező kommentje:
Venném én a fárdságot, csak be kell írni valamilyen érvényes foglalási referenciát, ami fogalmam sincs, hogy mi lehet, mert már mindent megpróbáltam, de nem enged be a rendszerbe...
2015. júl. 18. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!